De ce ne plac comediile romantice?

Aproape tuturor femeilor le plac comediile romantice, ceea ce îi disperă uneori pe bărbați. De ce ne place acest gen de filme, totuși?

Mare parte dintre femeile pe care le cunosc sunt foarte entuziasmate atunci când se lansează un astfel de film. Bărbații, în schimb, nu se dau în vânt după comediile romantice. Ceea ce e ok, nici unele femei nu se omoară după filme de acțiune sângeroase, de exemplu.

Cele mai bune comedii romantice dintotdeauna

Deci… de ce ne plac nouă, femeilor, comediile romantice atât de mult?

În primul rând, pentru că sunt comedii! Cui nu îi place să râdă? Râsul are atât de multe beneficii pentru sănătatea noastră, deci două ore în care să râdem aproape mereu sunt foarte binevenite.

Apoi, ne place romantismul și ne place să visăm. Chiar dacă realizăm că poveștile de dragoste prezentate în filme nu sunt tocmai ca cele din viața reală, asta nu ne împiedică să ne bucurăm de ele – la fel ca atunci când eram mici și citeam povești cu prinți și prințese, zâne și dragoni.

Filme bune pentru zile proaste

De asemenea, în cele mai multe comedii romantice personajul masculin este un tip foarte hot și… cărei COSMO girl nu îi place să își clătească ochii cu așa ceva?

În plus, multe comedii romantice cu cumva legătură și cu lumea modei, din nou un subiect foarte apreciat de femei.

Dar, cel mai important, femeilor le place să lupte pentru dragostea adevărată, iar personajele din comediile romantice exact asta fac – chiar dacă povestea lor are suișuri și coborâșuri, ele reușesc să treacă peste toate părțile proaste, iar la final totul iese bine.

La ce filme ne uităm în luna martie 2016?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.