De ce ne plac barbosii

Orice femeie îşi doreşte alături de ea un bărbat puternic, care să o facă să se simtă protejată, iar acesta este principalul motiv pentru care ne plac bărboşii – ce poate fi mai masculin decât o barbă

Dacă în trecut era de aşteptat de la bărbaţi să fie bărbieriţi perfect, acum lucrurile stau puţin altfel. Femeile nu mai caută un bărbat ca scos din cutie şi chiar apreciază o barbă de 3 zile alături de o frizură aparent nearanjată.Barba a început să fie la modă încă din anii ’90, iar una dintre primele vedete care a apărut în public nebărbierită a fost George Michael. Barba sa de 3 zile a apărut în multe publicaţii internaţionale, iar italienii au fost cei care au îndrăgit-o atât de mult încât designerii italieni au început să folosească modele cu barbă.

Femeile au apreciat mult această modă şi pe bună dreptate – cunoşti tu vreun bărbat care să nu arate incredibil de sexy cu o barbă de 3 zile?

După ceva timp, însă, barba de 3 zile a fost uitată, la fel şi lama de ras. Când Brad Pitt şi David Beckham au ieşit la diferite evenimente cu o barbă în toată regula, viziunea femeilor asupra acesteia s-a schimbat radical. Dacă până acum îşi stresau partenerul să se bărbierească des, văzând vedete sexy precum cei doi mai sus amintiţi, femeile au început să aprecieze mai mult bărboşii.

În prezent, numeroşi bărbaţi au decis să adopte această modă şi să devină bărboşi, iar cele mai multe femei nu pot fi decât încântate! Atâta timp cât barba se potriveşte chipului şi este îngrijită, ea este binevenită. Însă, din păcate, unii tineri devin extremişti şi uită pe deplin de îngrijirea sa, astfel încât sărmana barbă arată oricum, numai bine nu.

Dacă nu ştii cât de la modă sunt bărboşii, află că există chiar şi diferite comunităţi (în special pe Internet) şi evenimente dedicate bărboşilor şi iubitoarelor de bărboşi.

Iar pentru a ne clăti puţin ochii, am pregătit şi o galerie foto cu bărboşi celebri care ne plac. Care e preferatul tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.