De ce esti dependenta de horoscop

Te face să te simţi specială

Faptul că aparţii unei comunităţi şi faptul că acele câteva rânduri sunt scrise special pentru tine, femeia-Leu sau ce zodie eşti tu), te ajută să crezi că reprezinţi mai mult decât unul dintre miliardele de oameni care populează planeta. Zilnic, cineva cercetează astrele pentru a-ţi spune ţie la ce să te aştepţi.

Te linişteşte

Atunci când simţi că nimic în viaţă nu îţi mai aparţine, că ţi se pot întâmpla cine ştie ce lucruri îngrozitoare, este liniştitor să citeşti o încurajare de la un specialist. Ai impresia că ştii la ce să te aştepţi, deşi prezicerile din horoscop sunt ambigue şi interpretabile.

Îţi oferă scuze

Dacă ai o perioadă mai proastă iar în horoscop scrie că este influenţa lui Saturn, atunci nu te mai simţi vinovată dacă nu îţi ies planurile aşa cum doreai. ”A fost scris în stele să îţi meargă prost” şi vei putea ţine capul sus în continuare.

Te motivează

Dacă luni dimineaţă horoscopul tău susţine că vei avea o săptămână minunată, atunci vei simţi imboldul necesar de a duce la final toate acele planuri măreţe pe care le credeai imposibile. Uneori este nevoie de o mică încurajare pentru a realiza că eşti capabilă de fapte mari.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.