De ce au bărbații din statuile antice penisul mic?

Te-ai întrebat vreodată de ce bărbații din statuile antice au toți un penis atât de mic? Află acum!

Te-ai plimbat vreodată printr-un muzeu sau te-ai uitat la poze cu status și ai fost uimită de penisul mic al tuturor bărbaților? Nu ești singura și e de înțeles – acei bărbați nu părea că au cu ce se lăuda.

Citește și: 5 vedete care au recunoscut că au penisul mic

Din fericire, cineva a răspuns la întrebarea care ne macină pe toți. Oare vremea era foarte rece atunci? Oare abia ieșiseră din piscină? Oare erau de fapt preadolescenți? Punem pariu că nu te-ai fi gândit la adevăratul motiv.

Istoricul de artă Ellen Oredsson a vorbit mare parte din viața sa profesională explicând ce a cauzat această epidemie a penisului mic. Se pare că are legătură cu valorile culturale. În prezent, penisurile mari sunt considerate cele mai bune, însă lucrurile stăteau altfel pe vremuri. „Cele mai multe dovezi arată că penisurile mici erau considerate mai bune decât cele mari”, spune Oredsson. Unul dintre motivele pentru care cele mari nu erau atât de apreciate este că se credea că bărbații mai dotați sunt urâți și fustangii.

Citește și: Poziții de sex în funcție de mărimea penisului

„Bărbatul ideal era rațional, intelectual și autoritar”, explică istoricul de artă. „Poate că avea parte de mult sex, însă nu avea nicio legătură cu dimensiunea penisului – iar penisul mic îi permitea să aibă o gândire logică.”

Totuși, trebuie să luăm în considerare și faptul că în nicio statuie penisul nu se află în erecție. Comparându-le mărimea unui penis obișnuit, nu sunt semnificativ mai mici. Poate că ne-am obișnuit ca de fiecare dată când vedem un penis prin media să fie în erecție?

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Catriona Harvey-Jenner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.