Dana Rogoz este o adevărată #CityGirl – VIDEO din backstage

Dana Rogoz adoră orașul cu toate dimensiunile lui și, tocmai de aceea, a acceptat propunerea Cosmo și elmiplant de a interpreta 4 tipologii de #CityGirl. Astfel, am avut ocazia să o vedem pe Dana în câteva ipostaze atât de diferite și totuși atât de asemănătoare în primul rând prin același tip de provocare citadină: Party Diva, Romantic City Girl, The Girl Next Door și Queen of the City.

O poți redescoperi pe Dana Rogoz în imaginile marca „DANA ROGOZ LOVES THE CITY” chiar în noul număr al revistei Cosmopolitan România, care apare la toate punctele de difuzare presă, azi, 28 martie – într-un pictorial semnat de Amir Doboș (styling) și Vlad Andrei (fotografii).

Mai mult, află cum a fost în backstage chiar în timpul ședinței foto, unde am surprins câteva momente inedite cu Dana Rogoz așa cum este ea mereu: naturală, relaxată, cu zâmbetul pe buze. La make-up, dincolo de aparatul foto sau în fața lui, Dana își păstrează autenticitatea și atitudinea fresh:

https://youtu.be/codqVAtl-9M

Fie că ești romantic city girl  sau mai degrabă the girl next doorparty diva ori queen of the city, vino să te întâlnești cu Dana Rogoz pe 7 martie, la evenimentul nostru Skin & The City, unde vom discuta despre ce înseamnă detox pentru piele și cum prevenim efectele poluării asupra tenului, indiferent de personalitatea noastră urbană și de stilul nostru de viață citadin. Tot la eveniment le vei întâlni pe Anca Pavelescu, Alexandra Crăescu, Larisa Costea – invitații Cosmopolitan și elmiplant cu care vei putea împărtăși cele mai bune sfaturi despre efectele vieții de oraș asupra tenului și despre ritualurile de îngrijire care ne asigură, zi de zi, o piele sănătoasă și strălucitoare!

Află mai multe detalii despre locație, ora evenimentului și invitați, accesând materialul: Înscrie-te la Skin & The City…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.