Cum transformi o cameră în dressing-ul perfect

Fiecare femeie a visat măcar o dată să aibă un dressing asemănător cu al vedetelor, însă acest lucru este dificil, dacă nu îți construiești singură casa. Dacă ai norocul să ai o cameră liberă, însă, o poți transforma destul de ușor într-un dressing. Ești norocoasă și dacă ai o cameră de dimensiuni mari, pe care o poți împărți în dormitor și dressing printr-un perete despărțitor.

Iată ce trebuie să faci:În primul rând, trebuie să știi de la bun început de cât spațiu ai nevoie. E foarte posibil să ai mai multe haine decât crezi, iar dacă locuiești cu partenerul trebuie să iei în considerare și garderoba sa. Cel mai probabil vei vrea să așezi toate hainele pe umerașe, deci scoate-le din șifonier și numără-le.

Citește și: 10 sfaturi pentru invesțiile în garderobă

Apoi, va trebui să decizi cum așezi hainele. Unele persoane preferă o cameră plină de rafturi, în timp ce altele aleg un stander pentru umerașe pentru hainele pe care le poartă mai des și un spațiu de depozitare pentru restul. În orice caz, vei avea nevoie și de piese de mobilier cu sertare, pentru lenjeria intimă, costume de baie etc. Nu uita nici de rafturile pentru încălțăminte!

Bineînțeles, o parte dintr-un perete va trebui lăsată liberă, pentru oglindă. Dacă spațiul nu este suficient de mare, poți folosi o oglindă pe roți. O altă variantă ar fi să alegi un șifonier cu oglindă pe ușă, pentru a salva spațiu.

Ține cont și de lumină: aceasta trebuie să fie puternică, deci cel mai probabil vei avea nevoie și de un lampadar.

Citește și: Cum să-ți reorganizezi garderoba 

În cazul în care camera este suficient de mare, îți recomandăm să instalezi aici și o masă de călcat. Dacă ești cu adevărat norocoasă, nu ar strica să amenajezi aici spațiul pentru make-up.

Pentru ca noul tău dressing să arate cât mai bine, nu uita de decorațiuni. Un covor pufos (poate chiar din blană artificială), tablouri sau fotografii, lumânări parfumate… fii creativă?

Mai jos găsești câteva fotografii pe care le poți folosi ca inspirație:

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.