Cum te imbraci la masa de Craciun cu parintii iubitului? Idei de tinute

Iubitul tău te-a invitat să iei masa de Crăciun cu părinții săi, dar nu știi cum să te îmbraci? COSMO îți vine în ajutor cu câteva idei de ținute!

Masa de Crăciun este un moment important pentru multe familii, iar dacă te vei duce în vizită la părinții iubitului trebuie să lași o impresie plăcută. Nu numai bunele maniere și personalitatea ta sunt importante, ci și ținuta aleasă.

Cum te îmbraci la masa de Crăciun cu părinții iubitului?

În primul rând, neapărat, dar neapărat, îmbracă-te decent! Fustele foarte scurte și bluzele decoltate nu își au locul aici. Alege piese vestimentare confortabile, în care te simți în largul tău – oricum vei avea probabil emoții să petreci Crăciunul cu familia iubitului, nu ai nevoie și de o rochie care să te incomodeze.

Cum să alegi cadoul perfect pentru Crăciun

Noi îți recomandăm să te bazezi pe accesorii statement, însă ai grijă să nu exagerezi. Dacă ai ales un colier statement, de exemplu, poartă cercei mici și finuți și invers.

Cât despre coafură și machiaj, îți sugerăm să alegi ceva cât mai natural, care să te avantajeze. De asemenea, un ruj într-o nuanță intensă nu este tocmai potrivit, pentru că ți-l poți întinde pe toată față dacă nu ești atentă. Alege, în schimb, un lip stain (aplicat astfel: bază de machiaj/concealer + creion de buze + lip stain + un strat subțire de ruj, pentru o rezistență cât mai bună).

Obiceiuri și tradiții românești de Crăciun

Mai jos găsești o galerie foto cu câteva idei de ținute pe care le poți purta la masa de Crăciun cu părinții iubitului:

Foto: Pinterest

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.