Cum te distrezi cand ramai in week-end in oras

Cu toate acestea, există metode prin care te poţi distra chiar dacă rămâi în weekend în oraş iar dacă eşti în pană de idei, îţi oferim noi câteva.

Organizează ceva la tine acasă

Dacă ai o mână de prieteni buni care au rămas şi ei acasă, îi poţi chema la tine acasă pentru o seară de joc. Fie că vă decideţi să jucaţi un joc de societate (Activity, Alias, Catan, Monopoly, etc.) sau un joc  pe calculator, glumele dintre voi vor crea o atmosferă foarte plăcută. Puteţi să apelaţi la un joc de cărţi sau de mimă sau pur şi simplu la o seară de bârfă şi râsete. Te vei destinde în compania unor oameni plăcuţi şi chiar nu va mai conta faptul că nu ai putut să pleci din oraş în weekend.

Organizează un grătar

Este o metodă ieftină şi foarte distractivă de a-ţi petrece o zi însorită din week-end în natură.  Chiar dacă nu ai maşină, poţi alege un mijloc de transport care te duce într-un loc special amenajat pentru grătar ca un parc sau pădure în afara oraşului. Sună-ţi prietenii şi mergeţi la cumpărături. Cât timp carnea este pe grătar, vă puteţi delecta cu un joc de volei sau de badminton. Puteţi juca cărţi, remy, sau alte jocuri potrivite pentru o ieşire în aer liber.  Nu uita de aparatul foto, cu siguranţă vor fi multe momente haioase ce merită fotografiate.

Mergi în locuri noi

Cu siguranţă există un bar de care ai auzit şi pe care ai vrea să îl încerci şi nu ai avut ocazia. Sau poate există un restaurant care ţi-a atras atenţia sau muzeu neexplorat. În orice caz, acesta este momentul perfect pentru a merge în locurile pe care n-ai avut ocazia să le vezi până acum. 

Fă sport

Nu contează că îţi place să alergi, să joci tenis sau să mergi la sală: timpul liber poate fi folosit foarte eficient dacă alegi să te ocupi şi de sănătatea ta în timp ce te distrezi. Este o ocazie perfectă de a cunoaşte nişte oameni noi şi poţi să îţi formezi noi cercuri de prieten cu care îţi poţi petrece şi alte weekenduri în care vei fi prinsă în oraş.

Mergi la piscină

Acum nu este nimic mai plăcut decât o baie în piscină şi un bronz bine meritat alături de un cocktail rece şi savuros. Mersul la piscină este foarte relaxant, mai ales dacă ai cartea preferată la îndemână.

Mergi la film

Îţi recomandăm să mergi la un film pentru că este una din activităţile distractive pe care le poţi face şi singură. Desigur, este mai plăcut să ai pe cineva cu care poţi comenta scenele din film, dar o pungă mare de popcorn îţi poate ţine companie oricând. Dacă bugetul nu îţi permite, poţi vedea un film la tine acasă. Ai nevoie doar de nişte chipsuri, un bol mare de popcorn şi o comedie care să te umple de bună-dispoziţie.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.