Cum supraviețuiești Revelionului dacă ești single

Revelionul este pentru multe persoane cea mai importantă petrecere a anului, deci este de înţeles dacă vrei să ai alături de tine un tip grozav. Din păcate, anul acesta ai ghinionul să fii single, iar acest lucru te-a demoralizat mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă nu trebuie să îţi faci griji, pentru că te poţi distra la fel de bine şi alături de prieteni.

Dacă şi tu eşti în această situaţie, ţi-am pregătit câteva sfaturi pe care sperăm să le iei în considerare, pentru că suntem mai mult decât sigure că te vor ajuta.

Machiaj sclipitor pentru Anul Nou (tutorial video)

În primul rând, gândeşte-te puţin ce anume este Revelionul. Lăsând la o parte numărătoarea inversă, artificiile şi pocnitorile, este o seară ca oricare alta – un grup de oameni se strâng în acelaşi loc, fiind aranjaţi şi dichisiţi, schimbă două-trei vorbe, dansează, iau o gustare şi savurează un cocktail.

Sigur, 2014 se termină şi un nou an începe, dar de ce este acest lucru atât de important? Nu este un eveniment unic, ci unul anual. De ce simţi nevoia să ai un partener chiar în această seară?

Apoi, scopul petrecerilor este să te distrezi, deci du-te şi sinte-te mai bine! Dacă ţi-a trecut cumva prin cap să rămâi singură şi tristă acasă, renunţă imediat la acest plan! Da, dacă te vei duce la o petrecere fără un iubit, te vei simţi puţin prost. Dar acasă nu o să te simţi şi mai prost, stând singură în pat cu o ciocolată şi o sticlă de vin lândă tine, urmărând la televizor numărătoarea inversă din Piaţa Constituţiei?

Superstitii de Revelion

Acum că am stabilit că vei ieşi din casă, vrem să fim sigure că vei arăta ca o vedetă pe covorul roşu. Probabil că nu ai chef să te aranjezi în acest moment, dar te vei simţi mult mai bine după ce o vei face. Alege cu grijă o ţinută sexy şi un machiaj care să îţi pună trăsăturile în evidenţă. Cine ştie, poate chiar în această seară cineva se va îndrăgosti de tine, nu vrei să îşi aducă mereu aminte cât de superb arătai prima dată când te-a văzut?

De asemenea, socializează cu toată lumea de la petrecere. Multe persoane evită să stea cu cupluri pentru că nu le place să vadă cât de fericiţi sunt alţii. Ştiu, sună cam urât, dar să recunoaştem, fiecare dintre noi a simţit la un moment dat asta. Ignoră faptul că discuţi cu un cuplu şi concentrează-te pe persoane şi pe discuţie. Eşti la această petrecere pentru a te simţi bine şi pentru a socializa, nu te mai gândi atât de mult la relaţii!

Şi dacă tot socializezi, nu îţi face speranţe foarte mari atunci când dai de un tip drăguţ. Poate că vei începe o relaţie cu el, dar poate că nu. Chiar dacă eşti tristă pentru că eşti singură, nu te arunca în braţele primului venit şi nu îţi imagina că vei rămâne alături de el toată viaţa.

Să nu uităm nici de artificii! Sigur, poate că este plăcut să te îmbrăţişeze cineva în timp ce vă uitaţi la cât de minunat arată cerul, dar te poţi bucura şi singură de ele.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.