Cum să-ți organizezi o nuntă de poveste 

Fiecare mireasă merită să se simtă ca o adevărată prințesă în ziua nunții sale. Încă din copilărie, femeile visează la momentul în care vor îmbrăca rochia albă și își doresc o nuntă desprinsă din povești. Decorurile inedite cu flori superbe și lumini magice, hainele de gală și o locație pe măsură așteptărilor sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la crearea unui eveniment de vis. Planificarea nunții este unul dintre cele mai interesate și, totodată, copleșitoare lucruri pe care le vei realiza vreodată. Entuziasmul se îmbină cu grija de a face totul ca la carte, de aceea trebuie să te înarmezi cu răbdare și să acorzi atenție chiar și celor mai mici detalii. Este vorba de ziua ta specială, așa că ți-am pregătit câteva idei care te vor ajuta să organizezi o nuntă minunată, ca în basme. 

Optează pentru o locatie de vis

Că să pui în scenă o poveste de dragoste perfectă ai nevoie de un fermecător ballroom de nuntă pe malul lacului în care visele tale din copilărie să devină realitate. Locația reprezintă elementul cheie pentru reușita unui astfel de eveniment, de aceea trebuie să alegi cu atenție castelul care își va deschide porțile pentru prințesa din tine. Prima pagină oficială a iubirii de basm pe care o trăiești alături de alesul inimii tale trebuie să fie scrisă într-un loc magic, sublim, cu adevărat spectaculos. 

Ia în considerare ca ballroom-ul în care o să îți organizezi nunta să aibă un ring de dans generos pentru ca invitații să se simtă ca într-o sală de bal din povești. Accesul la o grădină superbă ar trebui să fie un must-have dacă îți dorești o cununie în aer liber sau dacă vrei să continui povestea din interiorul localului într-un cadru romantic, mai ales după lăsarea întunericului. O mini-cascadă, un ponton sau câteva foișoare pot întregi perfect tabloul natural care îți vor garanta realizarea unor fotografii senzaționale, demne de o prințesă. Eleganța spațiului este esențială pentru o nuntă de poveste, mobilierul deosebit, liniile somptuase și ideea de prețiozitate fiind caracteristice stilului promovat de o locație rafinată. 

Creează un decor de poveste

Nici o poveste nu poate fi completă fără decorul potrivit, iar design-ul inspirat din basmele cu prinți și prințese sunt preferatele tuturor mireselor. În strânsă legătură cu ballroom-ul ales pentru marele eveniment, decorul integrează toate elementele care creează o imagine de ansamblu magnifică și reușesc să mențină atenția pe cei doi miri. Sfeșnicele pentru lumânări și arcadele de flori deosebite, împreună cu o gamă completă de lumini de scenă și candelabre fine vor desăvârși atmosfera de poveste.

La un astfel de eveniment dragostea plutește în aer, invitații fiind martorii iubirii solemne dintre miri. Petrecerea poate fi deschisă de cei doi tineri cu un dans printre norișori de fum sau baloane de săpun, astfel de accesorii fiind potrivite pentru a completa un tablou feeric. Un spectacol cu lampioane subliniază elegant emoția momentului, iar focul de artificii se va dovedi o surpriză frumoasă pentru nuntași. 

Pregătește un meniu regal

Nu degeaba se spune că dragostea trece prin stomac. Un meniu de nuntă deosebit va întregi evenimentul atent organizat, mai ales că orice poveste se încheie într-o sărbătoare veselă, la masă, împreună cu toți cei dragi. Așadar, pentru o petrecere într-un balloom superb ai nevoie de un meniu regal, gândit pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Ia în considerarea că o mâncare bine prezentată și delicioasă va fi subiect de discuție printre invitații tăi oaspeți mult timp după nuntă. 

Poți alege să le oferi nuntașilor mese de cocktail într-un cadru natural, unde să se relaxeze și să socializeze. Un show spectaculos de live barbeque ar atrage atenția invitaților după lăsarea serii, la fel și o prezentare interactivă a felurilor de mâncare, cu costumații și coregrafii diferite. Meniul poate fi de basm, însă pentru ca totul să decurgă perfect este absolut necesar să te asiguri că ai degustat înainte mâncarea și băuturile ce vor fi servite la marele eveniment. 

Locația potrivită, un decor inedit și stabilirea cu atenție a tuturor detaliilor îți permit să organizezi nunta visurilor tale. Tot ceea ce îți dorești poate deveni realitate dacă planifici evenimentul într-un mod responsabil. Nu uita că, la final, îți vei aminti cu drag de perioada agitată dinaintea nunții și te vei bucura că ai reușit să organizezi o petrecere ca în povești! 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.