Cum sa-ti faci casa mai confortabila in sezonul rece

Inspiră-te din mood board-ul nostru! Folosește trucurile de mai jos ca să-ți faci casa mai confortabila în sezonul rece.

Albastru închis

Nuanțele de albastru sunt pe mare val în sezonul rece, spune Genevieve Gorder, designer de interior și gazdă a emisiunii Dear Genevieve. Combină-le cu auriu, griuri sau tonuri de roz – ce drăguț!Idei de redecorat pentru o casă exotică

Lumânări parfumate naturale

Transformă coaja mandarinelor în lumânări – toarnă puțin ulei de măsline și dă-le foc la un capăt. Vor arde timp de trei ore și vor emana un miros superb – super-truc de party oferit de Maxwell Ryan.

Lumânare parfumată

Cumpără mai multe lumânărele parfumate și împrăștie-le prin casă pentru ca aromele să te relaxeze și să te facă să te simți și mai… acasă.

Un ceai de relaxare

Un ceai fierbinte, o păturică și lumina lumânărilor te pot face să te simți fericită și relaxată amintindu-ți de copilărie. Dacă vrei un ceai de calmare, încearcă mușețel sau lavandă, iar pentru energizare și libido, gingseng sau ghimbir.

Un pat super-relaxant

Pentru un pat care să te relaxeze cu adevărat și din care să nu-ți mai vină să ieși, folosește pilote care controlează temperatura –  de acum sunt ușor de găsit la magazinele cu articole de casă și sunt destul de accesibile.

TEXT: Anca Rusu

Etichete: DIY
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise