Cum sa-ti autoexaminezi corect sanii

By  | 

Să știi să îți examinezi sânii nu este ceva dificil. Iar acum ai aplicația ta care îți spune cum să faci acest lucru corect și la ce modificări să fii atentă.

Femeile din România au astăzi la dispoziție prima lor aplicație în limba română „Breast Test”. Aplicația oferă sfaturi și îndrumări de specialitate în legătură cu autoexaminarea corectă și regulată a sânilor. Aceasta este o etapă esențială în depistarea primelor modificări ce apar la nivelul sânilor și care pot semnala o formă de cancer.

Autoexaminarea este indicată în fiecare lună. Prin deprinderea acestui obicei încă din adolescență, ele pot depista mult mai repede și mai ușor orice neregulă. Aplicația un are scop educativ, obișnuind femeile să-și palpeze sânii în perioadele recomadate de către medici (între ziua a șaptea și a zecea a ciclului menstrual sau, în cazul absenței menstruației, în aceeași zi a fiecărei luni, la ce gen de schimbări să fie atente și ce zone să examineze cu atenție. Include și “Jurnalul menstruațiilor” ce poate fi personalizat cu detaliile fiecărei femei, plus notițe și alerte.

Aplicația conține imagini explicative și indicații care te învață pas cu pas cum să procedezi.

aplicatiaBreastTest

Varianta în limba română a aplicației a fost realizată de Roche România în parteneriat cu Asociația ANAIS și este disponibilă gratuit în Google Play, Apple Store și Windows Store. Descarc-o acum!

Comments

comments