Cum sa te rasfeti ca un VIP in vacanta

Cand aveam hotelul mai cochet, trebuia sa fac reduceri la transport si am mers cu autocarul cu miros de muraturi si muzica ambientala din cauza careia soferul parea sa motaie din cand in cand.

Cand am mers cu avionul, cazarea parea sa aiba ca beneficii faptul ca exista acoperis si pat.

Suficiente compromisuri mi-am zis. Asa ca m-am inscris la un concurs sperand sa castig marele premiu, o excursie VIP la un hotel de 5 stele din Barcelona.

Deja imi imaginez cum va fi daca voi castiga. In loc sa alerg cu valizele la brat dupa autobuzul burdusit cu turisti, o masina ma va lua direct de la aeroport.

La intrarea in hotel un valet serviabil imi va lua imediat bagajele si ma va conduce in camera. Si cand spun camera, e vorba de fapt de un apartament VIP de 2 ori mai mare decat locuinta mea din Drumul Taberei, cu un decor de zile mari.

Perne de satin atat de moi incat parca nici nu mai are sens sa merg sa vizitez orasul. Si o cada generoasa cu spuma pentru a intra in modul „rasfat VIP”.

Pe terasa larga m-ar astepta „tratamentul regal”: lumanari parfumate, o frapiera cu cea mai fina sampanie inghetata si un festin demn de filme de Hollywood.

Dar cum toti meritam sa fim tratati ca niste vedete macar o data in viata, va sfatuiesc sa participati si voi la concurs pentru a avea sansa castiga acest premiu impreuna cu persoana iubita.

Asa ca intrati pe apps.facebook.com/canatapreferata si…daca va doriti la fel de mult sa castigati se va intampla!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.