Cum să te folosești de tehnicile de ~manifesting~ ca să obții tot ce vrei

Cui nu i-ar folosi un strop de ajutor cosmic?

Ți-ai dorit vreodată ceva atât de mult încât ai încercat să îți obligi creierul să facă acel lucru să devină realitate? Poate ți-ai imaginat în detaliu cum o să fie când o să obții lucrul respectiv, poate ai petrecut ore peste ore muncind efectiv pentru a face din asta o realitate, sau poate pur și simplu ți-ai repetat de o mie de ori în gând că o să îți iasă… până când într-un final, chiar s-a întâmplat.

Tot procesul acesta se numește manifestare, și poate funcționa pe orice plan – de la chestii mari (poate să te ajute să intri la facultatea la care visai, sau să întâlnești pe cineva care e perechea ta perfectă) la unele mici, dar nu neapărat insignifiante (să obții un interviu pentru un job la care sperai, sau să găsești un apartament nou super drăguț). Și da, toate astea se întâmplă la nivel subconștient, dar ajută să încerci în mod activ să manifești energie pozitivă către ceea ce visezi să se întâmple. Dacă ești curioasă să citești mai multe despre asta, o poți face în noua mea carte – This Is Your Destiny: Using Astrology to Manifest Your Best Life – și, bineînțeles, poți să citești și sfaturile de pe pagina următoare.

Bani

Scoate-ți portofelul din geantă, uită-te la el și imaginează-ți cum s-ar simți să nu mai simți niciun fel de anxietate când te gândești la bani. Apoi, ia un pix și scrie pe o foaie o sumă care te-ar face să te simți stabilă financiar. Alege o dată din viitor (de exemplu, peste câțiva ani) și noteaz-o și pe ea pe foaie. La final, semnează cu cuvintele “Așa să fie.”. Împăturește foaia și pune-o într-un sertar, sau, și mai bine, în portofel. Deja ai făcut primul pas înspre un viitor mai bun. Iar Universul a plecat urechea la ce îți dorești să îndeplinești.

Încredere în sine

Ia o foaie de hârtie și, pe partea din stânga, scrie trei lucruri pe care le iubești la tine însăți (de exemplu, poate faptul că ești o fire optimistă, sau că ai niște gene lungi și superbe, sau că iconița de Inbox de la mail e mereu pe zero, semn că ești mega organizată – chiar poate fi orice, serios). Pe partea dreaptă a foii, notează trei lucruri care te fac să te simți nesigură pe tine.

Apoi, trage linii între notițele dintre cele două coloane și concentrează-te pe cât de extraordinare sunt atributele pe care le ai deja, și încearcă să nu mai fii așa dură cu tine legat de lucrurile care momentan nu îți ies cum ai vrea. Repetă exercițiul acesta de self-love și compasiune în fiecare seară, sau măcar o data pe săptămână, și ai să vezi că, după o vreme, vei învăța să fii mai blândă cu tine însăți.

Dragoste

O să ai nevoie de două lumânări roșii sau roz și de niște zahăr. Ia prima lumânare (neaprinsă) și ține-o în dreptul inimii. Spune-ți numele cu voce tare și vizualizează cum energia ta se impregnează în lumânare. Apoi, ia-o pe cea de-a doua și repetă figura, dar de data asta, în loc de nume, rostește cu voce tare lucrurile pe care vrei să le aduci în viața ta (loialitate, compasiune, sex demențial etc.).

Apoi, plasează cele două lumânări la zece centimetri distanță una de cealaltă, și toarnă o mică potecă de zahăr între ele. Apropie puțin câte puțin lumânările una de alta, în timp ce vizualizezi o rază de lumină care le unește. Când au ajuns aproape să se atingă, aprinde-le pe amândouă și lasă-le să ardă până la capăt. Repetă acest exercițiu de câte ori simți nevoia, și ai încredere că iubirea adevărată își va găsi drumul către tine.

Carieră

Conectează-te cu propria respirație și mișcă-ți mâinile, vizualizând cum energia curge din zona capului până la vârful degetelor. Apoi setează-ți o alarmă peste patru minute, iar în timpul acesta, notează cuvinte, fraze, idei sau pur și simplu simboluri care te fac să te simți inspirată. Pot fi orice, de la cuvinte work-related (self-employed, freelancer, CEO), la ceva total abstract (cangur – îți explic imediat, nu te speria).

Când sună alarma după cele patru minute, transformă această notiță într-o listă, și caută printre ce ai scris niște tematici sau lucruri în comun (independență? flexibilitate? multe lucruri legate de natură…?), apoi fă un brainstorming cu tine însăți despre ce ai putea face mai departe ca să le transformi în realitate. Poate o să te decizi că vrei să faci un mega salt (ca de cangur) către o carieră total nouă.

Prietenie

Deschide-ți calendarul (poate fi cel digital sau unul clasic, pe hârtie) și notează clar zilele și orele pe care o să le păstrezi pentru a te vedea cu prietenii tăi, chiar dacă nu ați făcut încă niște planuri clare legat de ce urmează să faceți. Apoi pune-te în legătură cu toți cei pe care vrei să-i vezi. Prietenii apropiați cu care nu reușești să te auzi decât la telefon în ultima vreme, prietenii cu care te vedeai constant înainte de pandemie, prietenii virtuali de pe TikTok cu care ai tot vrut să te întâlnești IRL dar n-ai apucat…

Organizează niște întrevederi, sau măcar niște facetime-uri. Dacă nu ești mulțumită de cât de puține prietenii ai reușit să resuscitezi din starea latentă, nu te împiedică nimeni să apelezi la noi comunități. Începe un club de carte sau înscrie-te în fanclubul trupei tale preferate. Cu timpul, o să cunoști din ce în ce mai multe persoane pe același vibe cu tine și o sa legi prietenii la fel de strânse cum se întâmpla în liceu.


Foto: Aaron Durall
Text: Aliza Kelly
Traducere și adaptare: Cătălina Teodorescu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.