Cum să te contrazici cu un Taur (și să supraviețuiești)

Ai fost vreodată la o piscină cu valuri? Știi tu, genul acela de piscină extravagantă de la vreun water park sau de la sălile de gimnastică mai scumpe. Iar dacă da, ai încercat vreodată să înoți împotriva valurilor, adică înspre sensul de unde pornesc, simțind cum jeturile de apă te poartă înapoi de unde ai plecat, în ciuda tuturor eforturilor tale? Da, cam așa se derulează o discuție în contradictoriu cu un Taur.

Deși interacțiunile cu nativii acestei zodii, care sunt, de regulă, relaxați, pot fi, în majoritatea timpului, la fel de liniștitoare precum o sesiune de lenevit într-un jacuzzi, lucrurile se schimbă atunci când e nevoie să ai o discuție în contradictoriu cu ei. E aproape imposibil să faci un Taur să se răzgândească legat de ceva. Poți să-i servești facts, martori oculari, mărturii legale. Degeaba. Mai bine te lași păgubașă.

Bineînțeles, există această treabă numită viața reală, așa că tu și Taurul tău preferat probabil o să aveți ocazional subiecte asupra cărora nu cădeți de acord, iar în cazurile acestea, va trebui să se ajungă la un compromis. De exemplu, dacă Taurul în cauză insistă să faceți împreună un sufleu de Valentine’s Day, dar tu, care te-ai uitat la toate episoadele din The Great British Bakeoff, știi că e teribil de greu de făcut și că, probabil, o să se lase cu lacrimi.

Cel mai bun plan de acțiune: imediat ce observi că ies la iveală primele semne de încăpățânare (sprâncene înnodate, nări dilatate, abur care iese pe nas…), bate tu în retragere. Nu, asta nu înseamnă că îl lași pe el să câștige, ci că îi oferi puțin spațiu ca să se calmeze, căci Taurii au nevoie de o mică pauză atunci când se ambalează, pe durata căreia să simtă că ei au dreptate (chiar dacă tu știi că nu e așa). Desigur, abordarea asta o să dureze ceva mai mult, dar cam asta e ideea – e crucial să știi să faci un pas în spate pentru a evita o ceartă-monstru.

Citește și: Îngrijirea pielii pentru fiecare zodie

O altă strategie, și mai bună: plantează-i din timp în minte ideea ta. Un Taur luat prin surprindere nu o să fie vreodată capabil să fie de acord cu tine. Așa că, în cazul descris mai sus, planificați cina romantică în avans, pentru a vă da timp să discutați despre cum o să decurgă totul și pentru eventuale păreri contradictorii care trebuie rezolvate. Cine știe, poate chiar o să ajungă să creadă că ce i-ai spus tu e de fapt ideea lui, atâta vreme cât îi dai timp suficient să o rumege. Ba chiar o să ajungă să insiste să faceți fix treaba respectivă.

Ce te faci, însă, dacă sunteți AMÂNDOI Tauri?

Ei bine, surpriză – e chiar un lucru bun… dar va trebui să vă permiteți reciproc să „câștigați” cu rândul. În cazul cinei de Valentine’s Day, e posibil, de fapt, să cădeți din prima de acord – având în vedere că gândiți similar și aveți gusturi asemănătoare – și să transformați aventura gătitului unui sufleu în ceva distractiv. Mai ales dacă ați stabilit dinainte că, dacă lucrurile merg prost, puteți oricând să spuneți stop și să comandați ceva delicios.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.