Cum sa organizezi o petrecere de Halloween

Au mai rămas doar câteva zile până la Halloween! Iată tot ce trebuie să știi dacă pregătești un party.

Vrei să organizezi o petrecere de Halloween? Iată ce trebuie să iei în considerare:

În primul rând, ce s-a întâmplat cu invitațiile? Nimeni nu mai trimite invitații pentru aniversări sau alte petreceri, dar trebuie să recunoști că un simplu invite la un eveniment de pe Facebook este cam banal. Dacă ai de gând să organizezi o petrecere de Halloween, ai putea începe „munca” prin crearea invitațiilor. Nu e atât de greu să faci una și le poți pune în cutiile poștale ale prietenilor, dacă nu crezi că vor fi livrate destul de rapid prin poștă. De asemenea, le poți trimite pe mail.

De regulă, trebuie să ne costumăm de Halloween, dar există și unele persoane mai comode, care nu se obosesc să poarte niciun costum… sau care poartă clasicul „costum” de pisică, ce constă în urechiușe și… cam atât. Dacă vrei ca invitații tăi să poarte costume mai serioase, nu ceva ce au pregătit pe ultima sută de metri, spune-le asta de la bun început.

Citește și: Măști DIY de Halloween

Pregătește gustări! Nu trebuie să prepari ceva foarte complicat, niște dulciuri în formă de liliac sau fantomă sunt suficiente. Vom reveni cu un articol cu rețete pentru dulciuri spooky! Cumpără și niște farfurii și pahare de unică folosință cu un design special de Halloween.

Nu uita să îți decorezi casa! Decorațiile de Halloween nu sunt deloc scumpe, iar în această perioadă le găsești cam în orice hypermarket sau supermarket. De asemenea, le poți confecționa și singură. Nu uita de un dovleac!

Citește și: Decorațiuni de Halloween DIY: baloane-fantomă luminoase (tutorial video)

Pregătește câteva filme potrivite pentru Halloween, fie că sunt clasice („Dragula”, „Nosferatu”, „The Shining”) sau ceva mai moderne („House of 1000 Corpses”, „The Martyrs”, „Byzantium”, „The Orphanage”). Nu uita nici de muzică!

Citește și: Recomandări de filme pentru Halloween

Evident, trebuie să ai și o cameră foto!

La finalul petrecerii, oferă-le invitațiilor niște treats-uri, chiar dacă nu te-au colindat la ușă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise