Cum să oferi un tricou personalizat într-un stil foarte amuzant?

Cadourile care ne stârnesc unele dintre cele mai puternice emoții sunt cele personalizate, care reflectă pasiunile și dorințele noastre.

Un tricou personalizat poate fi un cadou mult mai simplu de ales și cu un efect mult mai puternic asupra celui care îl primește, decât clasicele variante din mall. Nu mai punem la socoteală faptul că a personaliza un articol vestimentar poate fi o provocare foarte amuzantă și interesantă și pentru cel care oferă cadoul, nu doar pentru cel care îl primește. Dacă nu suntem siguri de mesajele pe care le-am putea imprima pe un tricou personalizat, putem foarte simplu să alegem o imagine reprezentativă.

Din fericire, serviciile și tehnologia de astăzi ne ajută să obținem printuri foarte bine realizate, cu precizie și atenție, astfel încât aproape orice am dori să imprimăm, pe orice tip de articol vestimentar sau obiect de uz personal, va ieși foarte bine și va fi inteligibil. Cele care contează cel mai mult sunt textele sau imaginile pe care le vom alege, pentru ca tricourile personalizate pe care le vom oferi să fie cât mai deosebite și amuzante.

Cum să oferi cele mai funny tricouri personalizate?

Ne putem da seama că cel mai important aspect într-un astfel de cadou este mesajul sau imaginea, nu neapărat forma sau culoarea acestuia. Iată câteva metode prin care poți oferi, în mod amuzant, haine personalizate:

#1 Atenție la mesaje

Există mesaje foarte amuzante, însă unele dintre ele pot întrece o anumită limită. În funcție de persoana căreia îi oferim cadoul, mesajul de imprimat pe tricou trebuie să fie cu siguranță amuzant, însă într-un stil pe placul sărbătoritului. Din fericire, majoritatea firmelor care se ocupă de personalizări dispun de tricouri cu mesaje prestabilite, grupate în diverse categorii: tricouri personalizate pentru tătici/mămici, pentru profesori, colegi de muncă, șefi, surori, nași etc.

#2 Imaginile pot fi funny, însă nu imorale

Chiar dacă prietenii noștri țin la glume, imaginile amuzante cu tentă nepotrivită nu pot fi imprimate pe tricouri, pentru că vor fi dificil de purtat în public. Sigur că se pot face aluzii, dar în mod discret și nederanjant, mai ales dacă tricoul este oferit în dar unui coleg de muncă sau unei rude apropiate. Echilibrul este întotdeauna cheia reușitei, chiar și în ceea ce privește personalizările de tricouri.

#3 Împachetează cadoul într-un mod diferit

Diferit nu înseamnă doar să alegi o cutie cu imprimeu colorat în locul clasicei pungi de cadou. Există o mulțime de variante amuzante prin care îi putem surprinde pe cei dragi. De exemplu, în loc să împachetăm tricoul personalizat într-o pungă de cadou clasică sau într-o cutie colorată, îl putem pune în mai multe cutii, așezate una într-alta, astfel încât de fiecare dată când sărbătoritul deschide capacul unei cutii, să dea de o alta și apoi o alta și tot așa. Nerăbdarea și amuzamentul lui vor crește treptat!

#4 Fă în așa fel încât surpriza să fie și mai mare

Ne putem preface că am uitat cadoul acasă și, apoi, să îl aducem fără ca sărbătoritul sau sărbătoriții să realizeze. Sau, știind ce mesaje am ales pentru tricourile personalizate la comandă, pe care le vom oferi cadou prietenilor, putem face glume asemănătoare celor de pe tricouri, astfel încât, atunci când va fi deschis cadoul, reacția va fi cu atât mai surprinzătoare și toată lumea va izbucni în râs.

RUVIX – tricouri personalizate ieftine, dar cu cele mai amuzante mesaje din oraș

RUVIX, companie specializată în imprimarea articolelor vestimentare sau a obiectelor de aproape orice natură, le oferă românilor o gamă de-a dreptul impresionantă de tricouri personalizate cu precizie și cu amuzament, mesajele de pe acestea fiind printre cele mai ingenioase și creative din câte s-au văzut.

Fie că vorbim despre tricouri personalizate de damă sau de bărbat, un lucru este cert: RUVIX oferă calitate, printuri precise și impecabile și mesaje creative, la cele mai bune prețuri de pe piață. Considerând că nu doar mesajul/imaginea sunt importante, ci și valoarea cadourilor, compania oferă tricouri personalizate de calitate, realizate în proporție de 100% din bumbac.

Fie că ai idei grozave de imprimat pe tricouri, căni, brelocuri, șepci, perne sau alte obiecte, sau că, din contra, te afli în pană de idei, aruncă o privire pe site-ul ruvix.ro și lasă-te inspirat de modele de obiecte personalizate disponibile în portofoliul companiei.

Sursă: admarks
Sursă foto: Shutterstock

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.