Cum să îți organizezi nunta perfectă în funcție de zodie

Ați decis data nunții, acum trebuie să vă ocupați de organizarea sa. Pentru a-ți veni în ajutor, iată ce este recomandat să faci, în funcție de zodia ta.

Nu a spus nimeni că este ușor să organizezi o nuntă, în special dacă vrei să faci tu totul. Din fericire, zodia în care te-ai născut poate spune multe despre tine.

Astfel, iată cum să îți organizezi nunta în funcție de zodie:

Berbecilor le place lucrurile speciale, iar ziua cea mare ar trebui să reflecte asta. Fie că vei alege un local de lux sau un loc foarte deosebit (poate la un muzeu de artă?), vei gravita spre accente moderne, creative și experiențe speciale pentru invitații tăi. De asemenea, cel mai mult ți s-ar potrivi nuanțele calde, deci ține cont de asta când alegi decorul.

Citește și: Ce să iei în considerare înainte să îl inviți la nuntă

Taurul s-ar simți cel mai bine în cadrul unei nunți clasice, elegante, cu mâncare de calitate și vin asemenea. Cel mai probabil te vei simți ca acasă în sala unui hotel elegant. Deși îți place natura, ești o fire prea practică pentru o nuntă afară, nu se știe niciodată când se strică vremea. Totuși, asta nu înseamnă că nu poți include elemente naturale în decor (lemn, „stele” pe tavan).

Gemenii adoră să sărbătorească, iar ce motiv mai bun decât propria nuntă există? Ți s-ar potrivi o nuntă mare, cu un DJ bun sau o trupa grozavă, un ring de dans mare și un photo booth. Îți plac culorile jucăușe și detaliile interesante, deci decorul tău va arăta excelent.

Racii sunt sentimentali și nu au nevoie de o nuntă mare. Dacă părinții tăi au o curte și o grădină frumoasă, pentru tine e ok să faci chiar acolo. Decorul tău va fi nostalgic și confortabil, iar stilul ales va fii unul clasic, romantic. Culorile cele mai potrivite sunt albastru pal, roz și alb.

Leii vor să iasă în evidență, iar nunta este evenimentul perfect pentru asta – oricum toată lumea va fii cu ochii pe tine. Culori țipătoare, tușe dramatice, invitați mulți, un local foarte deosebit… „luxul” este cuvântul cel mai potrivit pentru a-ți descrie nunta.

Citește și: Idei de ținute pentru nunta de vară

Fecioarele sunt perfecționiste, iar pentru nunta ta vei hotărî singură fiecare detaliu. Totuși, asta nu înseamnă că vei avea o nuntă extravagantă, nu este genul tău. Vei aprecia mai mult o nuntă mai mică, modestă și elegantă.

Balanțele adoră romantismul din basme și vor încorpora asta în nunta lor. Decorurile vor fi elegante și romantice, culorile alese vor fi pasteluri, iar o plajă sau o terasă pe malul mării sunt locurile ideale pentru petrecerea nunții.

Scorpionii nu vor avea niciodată o nuntă banală. De la vinurile alese până la persoanele pe care le vei invita, vei avea mare grijă ca toate alegerile pe care le faci în legătură cu nunta să fie o declarație puternică despre viața ta.

Săgetătorii sunt aventuroși și ar adora o nuntă în aer liber, plină de culoare și cu detalii boeme. Ai putea alege o nuntă în alt oraș sau chiar altă țară, dar și în cazul în care nu îți permiți, tot va fi o petrecere foarte interesantă, într-un loc distractiv.

Capricornii apreciază cel mai mult o nuntă tradițională, cu un vibe elegant. Decorul vintage este o idee foarte bună, iar dacă găsești un local cu un look mai vechi și clasic e perfect!

Citește și: Ce să NU porți la o nuntă

Vărsătorul este un spirit liber care se va feri de nunțile tradiționale. Poate nu vei purta clasica rochie albă, ci o salopetă confortabilă, poate nici nu vei face o ceremonie religioasă, dar, la finalul zilei, vei fii fericită că nunta a ieșit exact cum vrei tu și nu îți va păsa dacă cineva te va judeca că nu ai ales calea tradițională.

Peștii vor avea o nuntă intimă, la care vor chema doar familia și câțiva prieteni apropiați, vor alege o rochie de mireasă deosebită și un buchet de flori mare și colorat, vor avea mare grijă ce fotograf vor angaja și vor dori ca nunta să fie la fel de frumoasă ca cele din filme.

 

*articol preluat din Woman’s Day (autor: Samantha Leal)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.