Cum să îți decorezi locuința în stil parizian

Cunoști deja lecțiile de modă pe care franțuzoaicele le urmează zi de zi, dar ce-ai spune să îți exprimi dragostea pentru frumusețea și eleganța stilului parizian și în propria locuință?

Am stat de vorbă cu Morgane Sézalory, fondatoarea brandului Sézane, despre ingredientele care compun stilul parizian. Ea ne-a oferit exemple concrete, din propria sa casă chic din Paris. Iată despre ce e vorba.Accente de lux neașteptate în bucătărie

„Bucătăria mea nu arată la fel de curată ca în imaginea asta, mai ales cu cele două fetițe ale mele. Cu toate acestea, pentru ca o bucătărie să arate întotdeauna bine, pentru mine trebuie să conțină elemente pe care nu le-ați fi gândit să le includeți într-o bucătărie tradițională. De exemplu, o oglindă mare și imagini frumoase.”

Combină obiectele de artă

„Colecționez opere de artă de la târguri și galerii, deși unele din piesele pe care le am au fost cadouri. Îmi plac pozele, picturiile și ilustrațiile și ador să le amestec.”

Adu în prim plan piesa de mobilier pe care o iubești

„Am ales să îmi păstrez dormitorul foarte simplu, doar cu veioze pentru iluminare. Comoara mea este acest scaun verde mic, pe care îl am de mulți ani. L-am găsit la un garage sale și întotdeuna a avut un loc special în fiecare casă în care am locuit.”

Decorează-ți baia

„La fel ca în bucătărie, îmi place să am în baie o zonă în care pot prezenta obiecte decorative, lumânări și cărți. Cărțile pe care le avem în baie sunt primite de la bunica soțului meu, au coperte de piele superbe.”

Florile sunt importante

„Iubesc toate florile, dar prefer trandafirii sălbatici. TInd să aleg combinații de verde și roz, întotdeuna arată bine împreună.”

 

Citește și: Deco Inspiration: 10 obiecte de design interior care ne plac 

Citește și: Casă mai pozitivă cu ajutorul Feng Shui 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar (autor: Ella Alexander)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.