Cum sa iti decorezi casa in functie de zodie

By  | 

Berbecii au o pasiune pentru avantgardism, iar Gemenii adoră schimbările. Iată care sunt preferinţele în design interior, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecul este dinamic şi foarte hotărât. În schimb, lipsa unui spirit organizatoric şi a insistenţei îi poate dăuna. Are nevoie de un spaţiu simplu, bine organizat, care să îi reflecte energia şi tinde spre un stil minimalist. Berbecului îi place să încerce noi idei şi adoră să folosească culori calde, precum roşu, portocaliu şi galben.

Taur

Vesel şi senzual, Taurul apreciază interioarele simple, bazate pe confort şi lux. Câteodată, natura lui conservatoare îl face puţin reticent la schimbare, însă casa sa reflectă o pasiune pentru lucrurile frumoase. Taurul adoră antichităţile, florile proaspete şi materialele pufoase. Mai mult, Taurul are tot ce trebuie în bucătărie, fiind pasionat de gătit, dar camera sa preferată este livingul. Mobila de calitate este însoţită, deseori, de un pian sau de un sistem audio performant. Culorile preferate sunt nuanţele de verde, pământii şi rozul închis.

Gemeni

Gemenii se simt la fel de confortabil într-un cort, precum într-o cameră luxoasă de hotel, iar casa lor reflectă capacitatea lor de adaptare. Mobila din living este aranjată astfel încât conversaţiile să poată fi purtate cu uşurinţă, iar accesoriile sunt aranjate astfel încât să încurajeze discuţiile. Obiectele Gemenilor sunt, de multe ori, expuse în perechi. Fascinaţi de noile tendinţe, Gemenilor le place să fie primii care încearcă noul aspect. Această zodie este atrasă de stilul modern, cu linii simple şi finisaje metalice. Culoarea preferată este galben, însă Gemenii se bucură şi de albastru şi de verde.

Citeste mai mult pe RTV.NET

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *