Cum să folosești tehnica manifestării pentru a obține tot ce îți dorești

Indiferent cât de implicată  ești în toată treaba asta cu astrologia, șansele sunt mari să fi auzit măcar vorbindu-se despre tehnica manifestării (ori poate o recunoști după denumirea din engleză, „manifesting”). Pe scurt, funcționează ca atunci când îți pui o dorință. De pildă, mi-ar plăcea să am un iubit (n-am întâlnit vreun om în afara cercului meu de apropiați din martie încoace, dar să nu ne proptim în detalii), mi-aș dori o tonă de bani (simt cum Marea Recesiune, varianta 2.0, mă privește amuzată) și aș mai vrea o vacanță (că prea am stat închisă-n casă timp de luni de zile). Dar tehnica manifestării implică totuși ceva mai mult decât pur și simplu să îți alcătuiești o listă de dorințe.

Poate n-am explicat până acum cel mai bine, dar iată ce spune un astrolog veritabil: „Tehnica manifestării presupune, în esență, să îi dai de știre Universului ce ți-ai dori, să înțelegi că aceste lucruri se vor întâmpla și să fii pregătită să le primești atunci când va veni momentul să îți fie oferite”, spune Lisa Stardust, membră a Consiliului Cosmo(s). Okay, deci practic e o variantă a versurilor Arianei Grande – I see it, I want it, I want it, I got it – numai că aici n-ai opțiunea de livrare express.

În primă fază, trebuie să devii foarte precisă legat de ceea ce îți dorești, spune Stardust. Așadar, dacă și tu ești în căutarea unui nou partener, ca și mine, nu putem pur și simplu să ținem în mână cristalele din cuarț roz și să le șoptim „vreau un iubit”, iar apoi să ne apucăm să ne verificăm DM-urile de pe Instagram în căutare de pretendenți. Trebuie să facem și noi o parte din treabă. Am putea, de exemplu, să ținem un jurnal în care să notăm ce calități ne-ar plăcea să aibă un nou partener sau să scriem un soi de… scrisoare de intenție (da, ca atunci când aplicăm pentru jobul de vis), în care să detaliem ce ne dorim de la un tip și ce oferim la schimb. Pe scurt, trebuie să ne împărtășim viziunea cu Universul.

Apoi, următorul pas este să lansezi cererea, iar aici ai mai multe variante la dispoziție. Unele sunt mai structurate – de pildă, aprinde o lumânare roșie atunci când apare pe cer Luna Nouă, sau răsfață zeitățile cu ofrande (Stardust spune că, pentru îndeplinirea dorințelor pe plan sentimental, ajută să faci un altar pentru Venus și să îi oferi miere, șampanie și flori – da, acum că știm, ce ne-am mai dori toate să fim în pielea lui Venus!). Alte variante sunt mai puțin ancorate în structuri rigide și merg mai degrabă pe ideea de a medita cu regularitate, concentrându-te pe ceea ce vrei să se întâmple într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat.

Când ceri Universului lucruri în acest fel, creezi „o legătură pe plan energetic între starea ta emoțională și lucrul fizic pe care îl vrei”, spune Aliza Kelly, o altă membră a Consiliului Cosmo(s) (care, apropo, tocmai lucrează la o carte despre tehnica manifestării, așa că poți avea încredere că știe despre ce vorbește). Încă o metodă de a crea această legătură este să exersezi fenomenul de abundență – mai exact, în loc să aduni cât mai multe lucruri în jurul tău, să fii cât mai generoasă și să împarți cu alții ceea ce ai. Așadar, dacă, la fel ca mine, visezi la mai mulți bani și încerci să-i obții prin tehnica manifestării, ai putea să împrumuți o sumă modică unui prieten. Nu numai că îți reglează karma, ci și permite astrelor să observe că portofelul și conturile tale bancare sunt gata de acțiune.

Ca și mersul la sală (dacă-ți mai amintești ce e o sală după toată carantina asta, lol), tehica manifestării funcționează cel mai bine când îți creezi o rutină de care să te ții, spune Kelly. Aprinde lumânarea aia la fiecare Lună Nouă sau repetă ritualul ales de tine în fiecare weekend. Cere neîncetat ceea ce îți dorești, continuă să crezi că vei primi și se va întâmpla… da, ce-i drept, când va vrea Universul, nu fix când vrei tu, dar nu le poți avea pe toate, la urma urmei.

Dacă îți dorești mai ales…

SĂNĂTATE

Fă o baie în sare Epsom. În vreme ce te relaxezi, vizualizează ce-ți dorești pe partea de wellness și imaginează-ți toate aceste scopuri devenind realitate.

SĂ TE VINDECI EMOȚIONAL

De Lună Plină apucă-te să desfaci, încet și cu grijă, lanțul foarte încâlcit al unui colier. Lasă-te pradă amintirilor în vreme ce degetele tale lucrează — acțiunea aceasta te va ajuta să îți procesezi mai bine emoțiile și sentimentele.

UN JOB NOU

De Luna Nouă, meditează la scopurile tale în carieră cu ajutorul unui cristal de cuarț. Ține piatra în geantă — sau lângă tastatură — atunci când ai „marele interviu”.

BANI

Pune un săculeț cu busuioc sub pat (busuiocul atrage după sine noroc și bani). Astfel, vei semnala Universului că ai nevoie de ceva ajutor pe plan financiar.

DRAGOSTE

Ia două lumânări, pune-le pe o masă în colțuri opuse și aprinde-le. Zi de zi, între Luna Nouă și Luna Plină, apropie-le câte puțin, până când ajung să se atingă.

PRIETENIE

Ia o bucată de hârtie și scrie pe ea numele unei persoane pe care o admiri sau cu care vrei să reiei relația. Scufundă hârtia într-o cană plină cu apă în care ai dizolvat în prealabil zahăr, apoi scoate-o și las-o la uscat în soare, simbolizând că prietenia voastră va fi dulce și luminoasă.

Text de: Erika W. Smith

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.