Cum să faci o… petrecere de ziua ta

Zilele aniversare încep bine. Ce ar putea să nu-ţi placă la o zi care se rezu8mă doar la tine? E ziua în care te-ai născut tu – normal că trebuie să sărbătorim!

Îţi plănuieşti în detaliu tot ce vei face în această frumoasă zi, când brusc te apucă nervii şi plânsul. de ce? Din motive complet neimportante. de exemplu, pentru că cineva ţi-a urat „La mulţi ani” pe wall-ul de Facebook, în loc să-ţi scrie un mesaj. (Of, unde-s prietenii adevăraţi când ai nevoie de ei?!)Zilele de naştere sunt noile nunţi, pentru că, deşi sunt ocazii de fericire şi bună dispoziţie, pot să te ducă în pragul disperării – a ta, dar mai ales a celor din jur, asupra cărora se revarsă ploaia ta de onomatopee nervoase. Dar lucrurile nu trebuie sa fie distractive, nu o sursă de stres. Iată cum poţi să-ţi organizezi cea mai tare petrecere de ziua ta… fără să-ţi ameţeşti prietenii, familia sau iubitul cu aere de divă etern nemulţumită.

Important. Nu pune la suflet. 

Prima regulă a zilelor de naştere este să nu-ţi pese prea tare de ele. Ştiu, uşor de zis, greu de făcut. Vrei să te simţi specială, şi ai perfectă dreptate să-ţi doreşti asta, spune Lizzie Post, expert în reguli de etichetă. „Dar, nu ar trebui să iei totul atât de personal.”

Nu renega nimănui statutul de prieten doar pentru că a uitat. Se mai întâmplă.

Alege-ţi aventura preferată!

Rezervă-ţi un pic de timp doar pentru tine. De ce să nu te răsfeţi Ai putea… să pleci în vacanţă de una singură… să-ţi iei o zi liberă de la serviciu… să pleci mai devreme de la muncă pentru a ajunge la cursul de yoga… să mergi la masaj sau la mani-pedi sau la toate cele de mai sus. O să primeşti cel mai nepreţuit cadou: un pic de timp doar pentru tine.

Invită-ţi prietenii la brunch…

Haylie duff, creatoarea emisiunii de gătit Real Girl’s Kitchen, spune că urmează această tradiţie a brunch-ului de ziua ei pentru că e intim şi nici nu te lasă fără bani în buzunar. Ne întâlnim să vorbim, să petrecem timp împreună. E plăcut şi relaxant, spune ea. Secretul unui brunch ca la carte: creează-ţi propriul meniu, oferă mărturii, marchează locurile invitaţiilor cu selfie-uri.

Comandă brioşe la birou

Sunt cel mai uşor de manevrat şi nu lasă mizerie în urmă. Comandă cel puţin o duzină – depinde de câţi colegi ai – şi cuţite, să nu işte lupte pentru ultimele bucăţi.

Citeşte şi: Retete dulci de toamna

Dă startul noului an din viaţa ta alături de…

…iubit sau cea mai bună prietenă… şi o cutie de macarons!

Suflă în lumânări… în Las Vegas!

Dacă vrei extravaganţă, comportă-te ca atare! Începe-ţi seara într-un parc de distracţie, unde poţi petrece în aer liber. Ciocneşte cu prietenele în cea mai mare roată din Vegas, de unde se poate vedea tot oraşul. Rezervă-ţi o masă la un restaurant de fiţă şi, dacă nu ai bani să plăteşti tot, împărţiţi nota de plată.

Trageţi un bine meritat pui de somn la un nou boutique hotel din oraş – vă veţi simţi ultra-răsfăţate. Până şi aniversatele au nevoie de somnul de frumuseţe.

Citeşte şi: Obiceiuri de petrecere în diferite țări

Traducere şi adaptare: Roxana Dobriţă

FOTO: 123RF

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.