Cum sa faci inele handmade (tutorial video)

Tuturor ne plac accesoriile, însă uneori cheltuim prea mult pe ele şi, în plus, este greu să găsim unele unice. Dacă vrei să porţi inele cum nu mai are nimeni şi să cheltui şi foarte puţini bani, de ce nu ai încerca să îţi faci singură? E atât de simplu!

Astăzi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face singură un inel, pentru care ai nevoie de o bază pentru inel (costă 1-2 lei la magazine de hobby), ojă şi lac acrilic transparent (în jur de 13 lei sticluţa de 100 ml la magazine de hobby).

Pentru început, colorează baza pentru inel cu ojă – cel mai frumos arată cu sclipici, cu mai multe culori sau cu un desen mic şi simplu. Foloseşte-ţi imaginaţia şi crează diferite modele!

După ce ai terminat, pune cu grijă câteva picături de lac acrilic transparent lucios peste inel şi lasă-l deoparte câteva ore pentru a se usca. Şi asta e tot! 

Poţi purta tu însăţi inelul sau îl poţi face cadou unei prietene – oricine apreciază mai mult un cadou handmade, pentru că în acest fel se vede că ţi-ai dat interesul, nu te-ai dus pur şi simplu la un magazin să cumperi ceva. Iar dacă exersezi şi inelele ies foarte bine, le poţi chiar vinde!

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi un inel handmade.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.