Cum sa faci bratari handmade (tutorial video)

Tuturor ne plac accesoriile, însă uneori cheltuim prea mult pe ele şi, în plus, este greu să găsim unele unice. Dacă vrei să porţi brăţări cum nu mai are (aproape) nimeni şi să păstrezi şi banii, de ce nu ai încerca să îţi faci singură?

Astăzi îţi vom prezenta o metodă foarte simplă pentru a-ţi face singură brăţară, pentru care vei avea nevoie de un fermoar. Poate ai prin casă un fermoar pe care l-ai păstrat de la un ghiozdan sau o geantă care s-a stricat, gândindu-te că îl vei putea folosi cândva. Ei bine, acum este momentul! Iar dacă nu ai, stai fără grijă, găseşti la orice mercerie la un preţ foarte mic.
 
De asemenea, vei mai avea nevoie de ţinte metalice sau lanţuri (şi acestea sunt ieftine). În cazul ţintelor, acestea nu trebuie decât prinse pe materialul de lângă fermoar, iar lanţurile le poţi coase sau prinde cu puţin super glue. De asemenea, poţi amesteca ţinele cu lanţuri. Totul depinde de preferinţele tale şi de creativitate.
 
După ce ai terminat de aplicat ţintele şi/sau lanţul, este nevoie să prinzi fermoarul în aşa fel încât să devină o brăţară. Îl poţi coase la capate ca în clipul de mai jos, sau poţi prinde o înghizătoare. Din nou, totul depinde de tine. 
 
Poţi purta tu însăţi braţara sau o poţi face cadou unei prietene – oricine apreciază mai mult un cadou handmade, pentru că în acest fel se vede că ţi-ai dat interesul, nu te-ai dus pur şi simplu la un magazin să cumperi ceva. Iar dacă exersezi şi brătările ies foarte bine, le poţi chiar vinde!

Mai jos poţi urmări un tutorial video foarte reuşit care te va ajuta să creezi o brăţară handmade.1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.