Cum să ai un Instagram de succes

Vrei să devii faimoasă pe Instagram? Nu e atât de greu precum crezi! COSMO te învață ce să faci pentru a avea un Instagram de succes.

Instagram este una dintre cele mai populare aplicații, deci poate fi greu să ai succes, dat fiind cât de mulți utilizatori există. Totuși, „greu” nu înseamnă „imposibil”!

Cum să ai un Instagram de succes?

În primul rând, alege-ți un username simplu de reținut. Gândește-te la ceva scurt, catchy și evită cifrele. Dacă username-ul pe care ți-l dorești nu este disponibil, ai putea adăuga încă un cuvând după – de exemplu „fitness”, dacă vei posta imagini legate de fitness.

Ce este un Instagram Husband?

Apoi, contul tău nu trebuie să fie privat. Ce rost are? Nu îți va vedea nimeni fotografiile. Chiar crezi că toate persoanele îți vor da follow? Mai ghicește o dată!

De asemenea, este recomandat să îți alegi o nișă. La fel ca în cazul unui blog, e mai bine să postezi doar un tip de fotografii decât să ai prea multă diversitate. Să luam exemplul de mai sus, cel cu fitness-ul. Dacă postezi zilnic fotografii legate de exerciții și alimentație sănătoasă, nu veni și cu poze de la o seară de boardgame sau cu machiaje sexy. Bineînțeles, ar trebui să scrii în bio despre ce vei posta.

Nu uita, o fotografie face cât o mie de cuvinte! În loc să postezi des (de 5 ori pe zi, să zicem), postează mai rar, dar alege poze frumoase, originale, de o calitate înaltă. Cât despre filtre, e ok să le folosești, dar nu exagera. Rolul acestora e să înfrumusețeze ușor fotografia, nu să o modifice excesiv.

Adevarul din spatele imaginilor perfecte de pe Instagram

Pentru ca necunoscuții să ajungă la pozele tale, folosește hashtag-urile potrivite. Există numeroase persoane care postează poze cu adevărat grozave, dar nimeni nu le vede, pentru că singurele hashtag-uri folosite sunt „#cute” sau „#fun”, deși ar mai putea fi adăugate încă vreo 5.

Încă un mod prin care posibilii fani pot ajunge pe profilul tău este să dai multe like-uri sau comentarii. În felul acesta, există șanse mai mari să ajungă să te urmărească. Bineînțeles, e recomandat să urmărești conturi asemănătoare cu ale tale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.