Cum s-a transformat Raluka! De la brunetă sexy la roşcata urbană!

Raluka ne-a şocat în urmă cu puţin timp, cu schimbarea radicală de look la care a apelat. Artista a adoptat o tunsoare de tip bob lung şi o nuanţă de roşu aprins definindu-şi astfel, o nouă etapă din carieră să muzicală, odată cu lansarea noului ei single “Du-mă Spre Noi”.

Încă de la lansarea ei pe piaţa muzicală din România prin colaborările cu Dj Sava, Raluka s-a remarcat prin timbrul sau special, cucerind topurile muzicale.Odată cu evoluţia ei pe plan muzical, Raluka a trecut şi printr-o serie de schimbări de look şi de stil. Prima schimbare a apărut la câţiva ani după lansare, când a trecut de la părul brunet, geacă de blugi şi botinele cu ţinte la părul blond şi un stil vestimentar care îi punea silueta mai bine în valoare.

În 2016, artista a adoptat o nuanţă diferită de blond care îi evidenţia ochii verzi şi opta pentru ţinute care îi ofereau o elegantă şi un stil aparte.

Schimbarea majoră prin care a trecut Raluka a venit în urmă cu puţin timp, când a ales să-şi schimbe culoarea părului într-un roşu aprins pentru care a apelat la Florin Noje. Acum artista impresionează atât prin nuanţa părului, care o prinde de minune, cât şi printr-un stil vestimentar elegant, stilat şi care îi pune în evidenţă corpul lucrat în sala de fitness.

“Îmi plac schimbările şi cred că avem nevoie de ele că să evoluăm. Am decis împreună cu echipa mea că o nouă etapă pe plan muzical se potriveşte şi cu o schimbare de look. Mă bucur să ştiu că publicul meu a primit cu braţele deschise această schimbare şi sunt nerăbdătoare să auziţi şi piesele pe care le pregătesc.”, a spus Raluka.

Raluca Nistor, adică Raluka, a cucerit topurile muzicale româneşti de la prima colaborare muzicală alături de DJ Sava. Hit-uri precum <I Like The Trumpet>, <Aroma> sau <Aer> au rămas şi acum în mintea publicului. Cântăreaţa născută la Deva, are o voce puternică şi un timbru uşor de recunoscut. Este partener la Quantum Music, cel mai nou label-boutique din România, şi lucrează în fiecare zi în studio pentru a lansa piese noi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.