Cum organizezi picnicul perfect

Fie că vrei să ieşi cu grupul de prieteni sau să faci un picnic romantic cu iubitul, îţi doreşti ca totul să iasă perfect. Din acest motiv, ţi-am pregătit câteva sfaturi care te vor ajuta să organizezi cel mai grozav picnic.

În primul rând, trebuie să alegi locul potrivit. Poţi fi originală şi să faci un picnic pe un acoperiş; e o idee bună mai ales dacă vrei o seară romantică cu iubitul. Cât despre parcuri, caută unul cu locuri special amenajate, unde poţi face şi grătar. 

Un detaliu de care e bine să ţii cont când alegi locul, dar de care mulţi uită, este unde sunt amplasate toaletele publice. Nimănui nu îi face plăcere să piardă câte un sfert de oră până la toalete şi înapoi la fel cum ne dispace să mâncăm cu vedere la ele.

După, fă o listă cu mâncăruri, snaks-uri şi băuturi, apoi stabileşte ce să aducă fiecare. Cele mai potrivite sunt sandwich-urile, fructele şi legumele, prăjituri, chips-uri, limonadă, sucuri, apă sau, pentru un picnic romantic, vin sau şampanie.

Fă o listă cu lucrurile care trebuie aduse, pentru a nu uita nimic important. Ai nevoie de o pătură, farfurii, pahare şi tacâmuri de unică folosinţă, pungi de gunoi, şerveţele uscate, dar şi umede şi cărţi de joc, boardgame-uri, frisbee sau o minge. Nu uita să iei şi o cameră foto! De asemenea, dacă este un picnic romantic, ai putea aduce şi lumânări.

Îmbracă-te cât de comod poţi şi nu uita crema de soare şi un spray anti insecte. De asemenea, ai putea să iei şi o pălărie. Detaliile de acest gen contează mult, nu vrei ca o insolaţie sau un ţânţar să îţi strice o zi minunată.

Deşi e bine să organizezi din timp, nu stabili totul cu două săptămâni înainte. Află când prietenii sau iubitul sunt disponibili şi gândiţi-vă de ce aveţi nevoie în mare, însă lăsaţi detaliile pe ultimele două-trei zile; sunt şanse ca cineva să nu mai poată ajunge sau, chiar mai rău, să se strice vremea.

În cazul în care vremea se strică când sunteţi în drum spre picnic, e bine să aveţi un plan de rezervă. Chiar dacă anulaţi picnicul, încă vă puteţi distra împreună; nu are rost ca fiecare să se întoarcă acasă cu ce a adus. De asemenea, ia-ţi cu tine un pulover, în caz că se face frig, o umbrelă în caz că plouă şi orice altceva îţi vine în minte, în caz că….

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.