Cum organizezi cea mai cool petrecere de Revelion acasă

Ai decis să îți chemi prietenii acasă pentru petrecerea de Revelion? Pentru a fi sigură că seara va fi memorabilă, ține cont de sfaturile COSMO pentru organizarea celei mai cool petreceri!

Pentru început, decideți împreună cum faceți cu „proviziile”: își aduce fiecare ce vrea să consume, mergeți împreună la un hypermarket sau te duci doar tu cu un prieten, iar restul vă dau banii pe cumpărături? Cea mai simplă variantă este să cumperi tu câteva lucruri de bază (aperitive, ceva de ronțăit, băuturi – alcoolice sau nu – pe care le consumă toată lumea), iar invitații pot aduce și ei câte ceva.Orice petrecere reușită are nevoie de snacks-uri (covrigei, chipsuri etc), fructe de sezon, aperitive, băuturi (apă, sucuri, băuturi alcoolice – nu uita de șampanie!), desert (câteva tarte/prăjiturele sau unul-două torturi, în funcție de câți invitați ai).

Citește și: Ce gândesc bărbații când încearcă să te agațe la un party? 

Apoi, pregătește muzica, mai liniștită pentru începutul serii, apoi potrivită pentru dans. Asigură-te că ai un sistem audio suficient de bun – dacă nu ai, vorbește cât mai din timp cu un prieten care are boxe mai bune.

Bineînțeles, nu trebuie să uiți de decorațiuni. Cel mai probabil vei avea încă decorațiunile de Crăciun, dar nu strică să mai cumperi niște baloane, confetii sau orice cu mult sclipici.

COSMO tip: Pentru ca petrecerea să fie și mai cool, gândește-te la o temă: Star Wars, Game of Thrones, Hollywood Glam, Disney – orice vă place tuturor.

Pentru că tuturor ne place să rămânem cu poze după un astfel de eveniment, asigură-te că faceți suficiente. Încearcă să pregătești și un colț pentru poze, care să aibă un fundal deosebit.

La finalul serii, oferă-le invitațiilor un cadou de mulțumire. Gândește-te din timp la ceva handmade, care îi va bucura mai mult decât un cadou cumpărat.

Citește și: Remedii de frumusețe after-party 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.