Cum ne distrăm în weekend dacă stăm acasă?

Ne-am obișnuit ca în fiecare weekend să ieșim în oraș, dar ne putem distra sau relaxa și în confortul propriei case. În plus, economisim și niște bani în felul acesta.

COSMO ți-a pregătit câteva sugestii de activități pentru weekend pe care le poți încerca:Seară de film

Singură, alături de iubitul tău sau de o prietenă, cu gașca… contează doar să alegi un film bun! Floricelele pentru microunde sunt ieftine (sau poți încerca varianta mai sănătoasă – să îți faci singură, într-o oală), pregătește un ceai aromat sau, de ce nu, o sticlă de vin de calitate și apasă butonul Play. Dacă vreunul dintre voi are un proiector, cu atât mai bine, puteți proiecta filmul chiar pe perete.

Citește și: 5 motive să mergi la un Escape Room 

Karaoke

Această propunere e ideală dacă stai la curte, pentru a nu deranja vecinii. 🙂 Nu ai nevoie decât de niște boxe decente și de acces la internet. Youtube este plin de clipuri pentru karaoke, precum cel de mai jos:

Boardgames

Aceste jocuri devin din în ce mai populare și în România, iar oferta este foarte mare. Fie că alegeți un joc simplu, care se termină în 20 de minute, sau unul mai complex, care poate dura chiar și 6 ore, distracția e garantată. De exemplu, puteți încerca Carcassonne, Istanbul, Mysterium, Game of Thrones: Hand of the King sau Takenoko.

Spa

Cheamă o prietenă la tine acasă și răsfățați-vă! Puteți chiar să chemați un maseur, pentru un plus de relaxare. Nu uita să aprinzi niște lumânări și să deschizi sticla de vin sau șampanie, iar la finalul serii te vei simți ca în al nouălea cer.

Citește și: 13 de activități de weekend fără bani 

Tu cum te mai distrezi sau relaxezi atunci când petreci weekend-ul acasă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.