Cum ne-am distrat la concert Hurts din Bucuresti

By  | 

Pavilionul central Romexpo a fost cea mai înţeleaptムalegere a organizatorilor, dat fiind cムnumarul fanilor a crescut faţă de anul trecut, când Hurts a concertat într-un club din BucureşŸti. Cu toate acestea, nişŸa fanilor a răƒmas restrânsăƒ, doar cu cei fideli acestui gen de muzicムşŸi care au format un public relaxat, dar în acelaşŸi timp energic. M-a bucurat nespus când oamenii din jurul meu cântau la unison versurile pieselor din repertoriul trupei britanice Hurts şŸi când săƒreau în ritmurile impuse de solistul care dăƒdea tonul.

Dupムdeschiderea în vervムa celor de la YellLow şŸi Grimus, publicul a izbucnit în aplauze isterice de îndată ce bandul britanicilor şŸi-a luat locurile la instrumente, urmaţi de Adam şŸi Theo. ChipeşŸul solist a p㺟it pe scenムcu o jacheta lungムcu glugăƒ, de sub care se observa căƒmaşŸa albムşŸi vesta neagrăƒ, ca o marca vestimentară a trupei, fredonând piesa “Exile” care dă titlul celui mai recent album, precum şi numele turneului internaţional. 
 
 
De la primul “Mulţumesc, Bucureşti” şi “Ce faci?”, fanii au fost cuceriţi definitiv. Chiar mă întrebam dacă vreo fată s-a lăsat atât de impresionată, încât să-şi piardă cunoştinţa când Theo arunca şarmant cu fire de trandafiri albi către grupurile de norocoşi din faţa scenei.
 
Show-ul de lumini a întregit atmosfera concertului Hurts din Bucureşti, care a culminat cu momentul în care Theo a distrus violent (şi sexy în acelaşi timp) stativul pentru microfon pe un pasaj instrumental rock din mijlocul unei balade. Şocant şi atractiv, energic şi pasional, apogeul a fost pesemne pe gustul tuturor dacă am putea măsura undele valurilor de aplauze.
 
Versuri cântate la unison pe melodia “Wonderful Life”, cea care probabil le-a asigurat renumele în România, brichete şi telefoane aprinse pentru piesa “Illuminated”, sau ropote de aplauze la bisul care s-a încheiat cu “Stay” în timp ce solistul Hurts a purtat în jurul gâtului tricolorul au fost momente cheie în dialogul continuu dintre trupa şi public. Un spectacol de excepţie, o atmosferă incendiară şi o ocazie pentru a da frâu liber clişeelor apreciative la adresa unui show … ca la carte.
 
 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *