Cum îți impactează viața fazele lunii?

Am făcut un scurt research despre cum îți pot afecta viața de zi cu zi… fazele lunii. Un pas mic pentru tine, un salt uriaș… tot pentru tine.

Probabil știi deja o grămadă de lucruri despre semnul tău zodiacal, și numai dacă ai deschis în fiecare lună revista Cosmopolitan și ai făcut o primă oprire la secțiunea ASTRO. Dar, iată ceva ce nu s-a spus încă: dacă vrei să avansezi la următorul nivel cu expertiza în tot ce înseamnă horoscop, este momentul să devii foarte empatic cu fazele Lunii.Fazele Lunii fac mult mai multe lucruri, înafară de a inspira tatuaje elegante – fiecare fază îți influențează ambițiile, într-un mod unic. Luniile Noi sunt, de exemplu, propice pentru a începe proiecte, relații sau alte sarcini. Dacă ai poftă de o schimbare, această Lună Plină în Scorpion (cel mai emoțional semn zodiacal), pe 7 mai, începând cu ora 13.45. Moment perfect pentru a îți propune țeluri noi și a începe să lucrezi pentru ele în liniște. Mare atenție cu răbdarea – energia calmă, pământeană a Taurului te împinge să apleci capul și să îți vezi de treabă, cu conștiinciozitate. Sfatul meu? Focusează-te pe visele realizabile, în loc să te străduiești să îți împlinești 17 idei trăsnite pe care le-ai scris pe scurt în aplicația Notes, după ce te-ai amețit puțin de la un pahar de vin.

Citește și: Horoscop 2020 – La ce să te aștepți de la noul an

Iar, Luna Plină simbolizează momentul schimbării, dar s-ar putea să simți ca fiind prea lent pentru tine. Deși te afli în mijlocul acestui proces doar de șapte zile, tu vrei satisfacții imediate. Dacă tot ce ai făcut nu funcționează încă, nu îți pierde speranța doar pentru că nu ai câștigat încă 1 milion de euro sau încă nu ai relația dorită. Ia-o ușor. Abia ai început să te miști!

Apoi, Luna Nouă înseamnă apogeul unui ciclu important. Dacă sapi adânc în sufletul tău, vei descoperi cât de mult efort ai depus în toate. De aceea mai ales, oferă-ți credit, înainte să te preocupe rezultatele. În timp ce Luna intră în proces de declin, lucrurile încep să se pună la locul lor.

Ultimă fază a Lunii încetinește întreaga dramă a lunii, ducând-o într-un loc unde nu vei da doi bani pe ce gândesc sau spun alții. Dacă cel de care te-ai îndrăgostit, nici măcar nu știe cum te cheamă sau ideile tale de la job sunt toate considerate proaste, toate doar te motivează să încerci în continuare. Calea ta către succes nu va fi eclipsată. Luna îți va lumina mereu drumul!

Citește și: HOROSCOP: Cum să te machiezi în funcție de zodie

Deci, ce este luna albastră? (este cu adevărat albastră sau nu prea?)

Îmi cer scuze că stric toate știrile, dar o lună albastră nu este cu adevărat albastră – această nuanță este dată de către fum sau praf în urma incediilor naturale de dimensiuni mari sau din cauza erupțiilor vulcanice.

Apoi, ține-te bine, denumirea luna albastră nici măcar nu vine de la culoare, ci descrie a 13 Lună Plină – bonus – care apare ocazional în calendarul anual. Lunile albastre îți iau vederea, au un impact extrem de puternic – așa cum Soarele și Luna se opun unul altuia pe cer, lumina … permițându-ți să vezi totul clar. Astfel, dacă ai fost nesigură în legătură cu ceva anume, folosește-te de acest moment pentru a întreprinde acțiuni rapide, decisive.

Citește și: Horoscop eco: Cat de eco e zodia ta?

Foto: Drew Tilk pe Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.