Cum îți decorezi scaunele de sărbători? 5 idei inedite pentru bucătărie și dining

Pentru că spiritul sărbătorilor este deja prezent în orice familie, fiecare dintre noi caută metode ideale de decorare a casei, astfel încât să obținem o locuință confortabilă și o atmosferă relaxantă. În afară de bradul împodobit și ghirlandele care își găsesc locul rapid prin încăperi, poți lua în calcul și decorarea scaunelor de sărbători, indiferent dacă vorbim despre bucătărie sau living. Află care sunt ideile practice pe care te poți baza atunci când decorezi scaunele din locuință într-un mod creativ și amuzant, din articolul de mai jos!

Decorarea scaunelor cu funde roșii

Locul fundelor roșii nu se află doar pe cutiile de cadouri, ci pot fi integrate și pe scaunele din living sau bucătărie. Te poți îndrepta către achiziționarea unor scaune de pe Scauneonline.ro, în funcție de modelul și culoarea preferată, pe care să le împodobești cu fundițe spectaculoase roșii, în ton cu sărbătorile de iarnă. Nu vei avea nevoie decât de bucăți mari de material, ca mătasea sau stofa, pe care să le tai în funcție de preferințe și să le plasezi pe spătarul scaunului. Te poți inspira și din ornarea scaunelor pentru nuntă, astfel încât  să obții un decor ideal pentru locuința ta, în preajma sărbătorilor de iarnă.Decorarea scaunelor cu panglici aurii

În egală măsură, poți găsi panglici aurii în toate formele și mărimile, pe care le poți folosi pentru decoratul ușilor și decoratul scaunelor din bucătărie sau living. Pentru un design de excepție, este recomandat să te folosești de niște scaune albe, pe care să le ornezi cu panglicile aurii. În plus, șervețelele așezate pe masă pot fi prinse cu aceleași panglici, astfel încât să-ți surprinzi invitații la cina de Crăciun sau Revelion, care vor aprecia decorul scaunelor împodobite și atmosfera de sărbătoare.

Decorarea scaunelor cu ramuri de brad

O altă idee de care te poți folosi pentru a împodobi scaunele include ramurile de brad sau coronițele de Crăciun. Acestea pot fi găsite în toate mărimile și formele, pe care le poți folosi pentru scaunele cu spătar. Astfel, agață coronițele de brad sau câteva ramuri de spătarul scaunelor, cu o panglică. Creează din panglici colorate și crenguțe de brad un decor pentru toate paharele așezate la masă.

Decorarea scaunelor cu huse vesele

Dacă ai în casă scaune cu spătar pătrat, le poți orna cu huse vesele, care pot lua forma unor oameni de zăpadă sau a unor căciulițe roșii de Moș Crăciun. Acestea pot fi cumpărate din magazine sau pot fi confecționate chiar la tine acasă. Vei avea nevoie de pânză albă, pe care o poți găsi într-un magazin de metraje și de nasturi sau resturi de materiale, pe care le vei folosi pentru a realiza nasul, gura sau ochii mari și negri. Aceste huse haioase vor fi și pe placul celor mici, care vor admira scaunele pe care le-ai împodobit de sărbători.

Decorarea scaunelor cu globuri și conuri

Realizează aranjamente speciale de sărbători, cu ajutorul cărora poți să împodobești masa. Ai nevoie doar de o sârmă, căreia să-i dai forma pe care o dorești, după care o poți împodobi cu frunze, conuri sau crengi și cu globuri. Pentru un decor mai elegant al bucătăriei și livingului, alege câteva globurii aurii și argintii și leagă-le de spătarul scaunelor. Aceste aranjamente vor fi de efect și dacă le așezi pe o masă festivă, cu care să îi încânți pe cei dragi.

Tu cum obișnuiești să-ți decorezi scaunele de sărbători? Care sunt ideile care te inspiră?

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.