Cum alungi singurătatea dacă locuiești singură

COSMO ți-a pregătit 3 sfaturi despre cum să nu resimți singurătatea atunci când locuiești singură.

Foarte multe femei care au cariere de succes locuiesc singure. Nu ești singura care se simte cel puțin ciudat atunci când se întoarce de la serviciu unde este înconjurată de oameni… la o casă goală, fără nimeni să te ajute să combați singurătatea.

Iată 3 moduri în care poți rezolva problema singurătății:

Găsește-ți un coleg de apartament

Probabil cea mai bună metodă de a combate singurătatea este să îți găsești o persoană cu interese comune cu care poți împărți un apartament. Fie că plătiți chiria împreună sau persoana respectivă se mută în casa ta și plătește doar camera în care stă, nu o să te mai simți așa ciudat să te întorci acasă în fiecare zi! Ai grijă să cunoști bine persoana cu care te muți și să stabiliți de la început niște reguli ale casei, pentru a evita conflicte mai târziu!

Citește și: Merită să te cuplezi cu apetisantul coleg de apartament?

Adoptă un animăluț

Să știi că vorba aceea, „Câinele este cel mai bun prieten al omului”, nu este minciună. Animăluțele (în special câinii) au avut întotdeauna un dar de a calma și imbunătăți considerabil ziua oricui. Și ar fi chiar benefic să ai pe cineva acasă de care trebuie să ai grijă și cu care te poți juca după o zi stresantă la muncă. Iar dacă ți-e frică de câini, poți ori să încerci să îți iei un puiuț cu care te vei obișnui pe parcurs, sau ai putea încerca o pisică, un hamster sau un papagal! Nu uita că trebuie să alegi un animal de companie și în funcție de timpul tău liber!

Citește și: De ce să adopți animale

Roagă-ți sora/fratele mai mic să se mute la tine

Dacă ți-e urât să stai singură, dar ai un frate sau o soră mai mică, poate este timpul să îi întrebi dacă nu vor să se mute la tine. O să ai cu cine să vorbești, nu o să mai fie pericolul că stai cu cineva pe care nu îl cunoști, iar toate certurile frățești o să fie date uitării cât ai clipi!

Tu cum te descurci locuind singură? Care este trucul tău de a supraviețui când nu ai pe nimeni să te aștepte în apartament?

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG (autor: Anita Benson)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.