Cum alegi martisoarele in functie de zodie

Berbecii vor să fie unici, de aceea îi impresionează lucrurile scumpe sau în serie limitată. Asigură-te că mărţişorul pe care i-l faci tu cadou nu se găseşte prea uşor şi nu riscă să mai întâlnească pe altcineva care să poarte unul identic.

Deosebit de darnici, Taurii preferă să ofere cadouri -mărţişoare- frumoase decât să le primească, aşa că nu te impacienta. Atâta timp cât alegi un mărţişor de care să transmită ceva, un mesaj sau o emoţie, nu o vei auzi să fie nemulţumită pe ea care îl primeşte.

Pretenţioşi din fire, Gemenii nu se mulţumesc cu modelele tradiţionale de mărţişoare. Pe cele primite le vor accepta cu încântare dar cel mai probabil vor alege ei singuri modelul pe care îl vor purta. Mărţişorul potrivit gemenilor va conţine culorile alb şi roşu dar va fi o piesă inedită, care va impresiona pe toată lumea.

Iubitori ai naturii, Racii vor prefera să poarte un mărţişor din materiale reciclate. Nu vor neapărat ceva nou şi la modă, aceştia se mulţumesc fie să poarte unul mai vechi dar valoros, ca o broşă dăruită de cineva drag, fie un mărţişor realizat chiar din materiale reciclate.

Practici din fire, Leii vor adora mărţişoarele versatile, pe care le pot purta şi după ce se termină perioada ”mărţişorului”. Poate fi un colier cu mărgele albe şi roşii, o broşă supradimensionată cu pietre colorate de care legi un şnur sau o fundă, pe care o poate purta la sacou sau pe o geantă textilă fără probleme.

Micile imperfecţiuni care transformă lucrurile în obiecte unicat sunt cele mai apreciate de nativii Fecioară, care apreciază gestul, nu obiectul în sine. Aceştia vor păstra toate mărţişoarele primite şi le vor alterna la purtate, aşadar nu îţi face griji că nu o să îl aprecieze mai ales dacă este unul cu valenţe personale.

Balanţa are nişte gusturi atât de  imprevizibile că e mai bine să îi ceri părerea în legătură cu mărţişorul potrivit. Nu se va supăra, din contră, va aprecia francheţea ta şi dorinţa de a oferi o atenţie cât mai impresionantă.

Atenţia pentru detalii îi face pe Scorpioni să aprecieze lucrul de mână atent realizat. Oferă-i un mărţişor handmade, realizat de tine sau cumpărat, dar care să fie pe cât de impresionant ca design, pe atât de atent lucrat. Îl va studia cu atenţie pentru a-i gsi posibilele defecte.

Săgetătorii sunt iubitori din fire, aşadar vor prefera orice simbol al iubirii şi aprecierii. Le place să ofere dragoste dar să o şi primească, aşadar oferă-i şi câteva complimente şi vorbe frumoase pe lângă micuţa broşă de un roşu pasional.

Când trebuie să alegi un mărţişor potrivit pentru un Capricorn ai o alegere foarte simplă de făcut: va iubi orice floare sau reproducere a florilor sau a naturii. Poţi să îi oferi o zambilă sau o broşă sub formă de trandafir, o va primi pe oricare cu drag. Nici fluturaşii nu sunt o alegere greşită!

Atrage norocul de partea ta cu un mărţişor sub formă de coşar, trifoi sau potcoavă. Clasicele simboluri ale norocului sunt cea mai bună alegere pentru nativii din Vărsător, care trebuie de această dată să-şi schimbe obiceiul şi să adune tot norocul disponibil.

Uşor nehotărâţi, Peştii pot să aprecieze astăzi ceva pentru ca mâine să îşi fi schimbat fundamental părerea. Pentru că nu poţi fi prea sigură că ai făcut o alegere corectă, limitează-te la mărţişoarele clasice: motivele florale, simbolurile norocoase sau cele simple, tradiţionale. Nu uita, calitatea trebuie să primeze.

Dacă trebuie să alegi un mărţişor pentru cineva şi nu eşti tocmai sigură că îi nimereşti gusturile, lasă-te ghidată de preferinţele zodiei sale. Şi dacă nu eşti sigură nici aşa, cumpără-i un mărţişor cu semnul zodiacal! Spune-ne şi nouă apoi dacă te-am ajutat să faci o alegere bună!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.