Cum ajungi un make-up artist profesionist de succes, la Cosmo Self-Made

La finalul săptămânii trecute, am avut parte de o experienţă inedită la cea de-a treia ediţie Cosmo Self-Made, în incinta Bucureşti Mall: trei dintre cei mai cunoscuţi make-up artişti din România au dezvăluit secretele din culisele a ceea ce înseamnă să fii un make-up artist de succes, căutat de vedete și invitat să participe la campaniile publicitare ale unor clienți importanți. 

Alături de cititorii Cosmo au venit, de data aceasta: Romelia Pelin (Facebook: https://www.facebook.com/ilovemakeup.ro/; Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC16qVlLlfwtkoWL5bAKl1fw?view_as=subscriber;Instagram: https://www.instagram.com/romeliapelin/); Cristian Buca (Facebook: https://www.facebook.com/cristian.buca; Instagram: @cristianbuca); Traviata Păduraru (Facebook:https://www.facebook.com/traviata.gabrielapaduraru; Instagram:@traviatamakeup), fiecare dintre ei dezvăluind paşii sinceri şi fermi pe care i-au urmat către împlinirea visului lor, către confortul material şi sufletesc pe care l-au atins. Fiecare cu exprimarea talentului în diferite forme, implicit cu colaboratorii care li se potrivesc cel mai bine, fiecare cu perspectiva proprie şi cu o arie de dezvoltare specifică, dar toţi cu aceeaşi pasiune pentru make-up şi tot ce înseamnă lumea acestei meserii.Ne-au amintit, alături de colega noastra Ana-Maria Prunariu, că fiecare om are reţeta lui de succes, că pentru unii dintre noi drumul până la ceea ce ne pasionează poate fi mai scurt sau mai lung şi că putem oricând să începem o carieră care ne face fericiţi, doar cu un strop de curaj. Ce înseamnă Social Media într-o astfel de meserie, care sunt provocările peste care trebuie să treci şi cât de importantă este relaţia cu clientul tău au fost alte detalii ale discuţiei noastre antrenantă şi extrem de motivaţională.

Despre cum îţi găseşti un loc al tău în lumea vastă a make-up artiştilor, poţi afla, dacă nu ai fost prezentă la eveniment, de pe paginile Instagram sau Facebook Cosmopolitan România.

Ne bucurăm că am întâlnit câteva dintre cititoarele COSMO şi suntem mândri că astfel de femei frumoase şi inteligente citesc revista Cosmopolitan. Pe cele care încă nu aţi participat, vă aşteptăm la următoarea ediţie.

Mulţumim Bucureşti Mall, Shiseido, Aqua CarpaticaGargantua Park, Rose Mary, Moritz Eis, Beanz Cafe.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.