Cum a fost la lansarea Slowly Veggie! in Romania

Joi, 22 noiembrie, a fost o zi specială, în care am sărbătorit lansarea revistei Slowly Veggie! în România, într-o atmosferă relaxată, înconjurați de oameni frumoși.

Adepții stilului de viață sănătos au un motiv în plus de bucurie odată cu lansarea Slowly Veggie!, o revistă dedicată oamenilor cu poftă de verde. Am răsfoit împreună cu partenerii şi prietenii noştri primul număr al revistei şi am schimbat impresii în timp ce am savurat preparatele vegetariene puse la dispoziţie de Simbio, am ronţăit gustările sănătoase de la Solaris şi ne-am răcorit cu sucurile Pfanner.Invitaţii noştri speciali, atât în paginile revistei, cât şi la eveniment, Diana Luppa, președintele Asociaţiei Vegetarienilor din România şi Laura Cosoi, actriţă şi autor al cărţii „Rămâi la masă”, ne-au vorbit pe scurt despre activitatea lor şi ne-au făcut o demonstraţie de live cooking. Laura a gătit o salată de sparanghel crud, asezonată cu ulei de măsline Monini, iar Diana a preparat cele mai gustoase cupcakes raw.

Puteţi să urmăriţi pentru noutăţi pagina de Facebook Slowly Veggie!, sau contul de Instagram, cu userul slowlyveggie_ro.
Pentru mai multe poze de la eveniment cu invitații noştri, puteţi răsfoi albumul foto de aici.

slowly veggie

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise