Cultura si divertisment

By  | 

Agenda de cultura si divertisment din următoarea perioadă abundă în spectacole inedite, concerte mult aşteptate şi filme de festivaluri. COSMO te ţine la curent!

Clinica sinucigasilor, spectacol de teatru

Clinica sinucigasilor, spectacol de teatru

Comedie neagra in sala de teatru

„Clinica Sinucigaşilor“ este o comedie despre realitatea gri care ne împovărează uneori vieţile, o demascare făţişă a celor mai intime gânduri… chiar de pe marginea prăpastiei. Dar este sinuciderea motiv de comedie? În ciuda titlului dur, „Clinica Sinucigaşilor“ este un spectacol vesel care dă spectatorilor speranţe, gânduri pozitive şi bună dispoziţie. Scris de dramaturgul Gabriela Mihalache şi în regia lui Cristian Bajora, spectacolul îi are în distribuţie pe actorii Maria Popovici, Graţiela Popa, Paul Alexandru, Ştefan Nistor, Alex Vlad, Alexandru Banciu, Andreea Stafie şi se joacă la teatrul În Culise, Strada Calea Călăraşilor nr. 55 din Bucureşti. Ia-ţi şi tu bilet!

Ave, Cezar! de Joel si Ethan Coen

Ave, Cezar! de Joel si Ethan Coen

Noul film al eclecticilor frati Coen

Pe 11 februarie 2016, „Ave, Cezar!“ noul film al lui Joel şi Ethan Coen va deschide cea de-a 66-a Berlinală! „Ave, Cezar!“ se desfăşoară în epoca de aur a Hollywood-ului şi îi are în distribuţie pe Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton şi Channing Tatum. De patru ori laureaţi ai premiului Oscar, fraţii Coen („No Country for Old Men“, „True Grit“, „Fargo“) sunt scenariştii, regizorii şi co-producătorii comediei „Ave, Cezar!“. În România, pelicula debutează în cinematografe pe 19 februarie 2016. Nerăbdare mare!

Maria Raducanu in concert jazz

Maria Răducanu, una dintre cele mai importante voci din România te aşteaptă într-un concert de Crăciun, alături de alţi muzicieni valoroşi – Niko Meinhold la pian şi Chris Dahlgren, contrabas. Concertul festiv are loc pe 14 decembrie, de la ora 19:30, la Institutul Francez, sala Elvira Popesco, bd. Dacia, nr. 77 din Bucureşti. Ce seară perfectă!

YOUTH de Paolo Sorrentino

YOUTH de Paolo Sorrentino

Sorrentino anunta noul film, YOUTH

Cu premiera mondială la Festivalul de film de la Cannes, „Youth“ este cel de-al şaptelea film semnat de Paolo Sorrentino şi cel de-al doilea, după „This must be the place“, când regizorul face un film în limba engleză, cu o distribuţie internaţională. După „La grande bellezza/The Great Beauty“, Sorrentino a ales să spună în „Youth“ povestea unui om de optzeci de ani care încearcă să accepte faptul că timpul său se scurge cu rapiditate. Regizorul a ales ca set-up pentru cel mai recent film al său un hotel de la poalele Alpilor, un loc extrem de evocator, unde orizontul este definit de profilul maiestuos al munţilor. Muzica a fost întotdeauna o componentă foarte importantă în filmele lui Sorrentino, iar în „Youth“ aceasta joacă un rol semnificativ, personajul principal fiind un renumit dirijor şi compozitor, care acum s-a retras. Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano, Jane Fonda, Mădălina Ghenea formează distribuţia. Abia îl aşteptăm!

Vizionează trailer-ul filmului YOUTH, regizor Paolo Sorrentino:

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *