Cuantune lanseaza „Dreamer”

By  | 

Primavara aceasta, trupa Cuantune a lansat albumul de debut. Piesele care apar pe acesta sunt ca o înşiruire de poveşti  ce descriu, în etape,  viaţa unui cuplu de tineri îndrăgostiţi. Acum a sosit momentul să aflăm care a fost de fapt scânteia de la care a pornit totul.

O piesă cântată pe un pian dezacordat la o petrecere cu mulţi ani în urmă… Compusă de Elizabeth încă din copilăria acesteia, „Dreamer” este prima piesă pe care i-a cântat-o lui Mario în ziua în care s-au cunoscut. Iar acum, în lumina albumului „I Jazz Wanna Be With You”, vă prezentăm primele linii ale unui portativ schiţat înainte ca primul beat să fie învârtit pe vinil.

O piesă compusă cu certitudinea că cele mai puternice sentimente sunt de fapt şi cele mai simple. Pe album, apar ca invitaţi artişti din România şi nu numai, precum AG Weinberger (chitară), Jon Oskar Stenmark (trompetă – Suedia),  Liviu Negru (chitară),  Harvis Cuni Padron (trompetă – Cuba), Louis Palomino (Safoxon – Cuba), Cvartet Capriccio, Alex Jaxx (Saxofon) şi Frakadadisk.

Piesa beneficiază de un videoclip cool realizat de Seetrue Arts. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *