Cu ce probleme te confrunti daca esti vesnic in intarziere

Dacă eşti o persoană veşnic în întârziere, atunci cu siguranţă că…

1.Prietenii îţi spun să vă întâlniţi cu minim o jumătate de ora înainte de ora la care plănuiesc ei să ajungă. Ştiu cu siguranţă că vei întârzia. Şi au dreptate.2.Ţi-ai potrivit toate ceasurile cu cinci minute înainte în încercarea disperată de a nu mai întârzia. Dar pentru că tu ştii lucrul acesta, şi pentru că tot timpul stai să calculezi cât este ceasul de fapt, ajungi să întârzii iar. 

3.Pierzi bani din cauza obiceiului de a întârzia. Pentru a fi sigură că pleci în vacanţă, plăteşti asigurările mai mult decât pe vacanţă. 

4.Dar poţi deveni celebră. Sau ceva de genul. Dacă faptul că un avion plin de oameni te aşteaptă pe tine ca să decoleze înseamnă celebritate, atunci mult succes!

5.Părintele de la care ai moştenit darul acesta încearcă să te consoleze spunând că aceasta este o trăsătură simpatico a familiei. Nu a fost simpatico deloc când ai fost concediată de 4 ori din cauză că întârziai, nu?

6.Toată lumea este împotriva ta. Singura dată când ajungi la timp se întâmplă ca ceilalţi să întârzie. Te superi şi nu mai vorbeşti cu ei o săptămâna pentru că eşti convinsă că au făcut-o intenţionat.

7.Nu ştii ce să crezi. Când îţi spune cineva că va ajunge în 5 minute, nu ştii dacă să crezi sau nu. Poate spune aşa doar ca să ajungă peste jumătate de oră, exact cum faci şi tu.

8.Eşti foarte optimistă. Eşti convinsă că în 20 de minute ai timp să faci duş, să te îmbraci, să te machezi, să-ţi iei cafeaua şi să porneşti spre serviciu. Şi e foarte ciudat că niciodată nu îţi reuşeşte.

9.Nu prea ştii cum e să ajungi undeva arătând bine. Sau într-un fel ordonat. Fiind mereu în întârziere, de fiecare dată ajungi şifonată, ciufulită sau machiată la un singur ochi.

10.Ai învăţat să jonglezi cu scuzele pentru întârziere. Asta după ce ai motivat de 3 ori la birou că ai întârziat pentru că ţi s-a rupt tocul de la pantofi

11.Planifici totul în avans. Şi pentru că mereu îţi ies planurile exact cum ţi-ai propus, ai setat în telefon un mesaj cu “ Întârzii cinci minute” pe care îl trimiţi imediat.

12.Mergi la film sau la teatru doar la filme sau piese pe care le-ai mai văzut. Sau măcar ai citit despre ele, pentru că niciodată nu ajungi la timp pentru a vedea începutul. 

13.Ai devenit foarte calculată. Ai calculat cu exactitate câţi paşi sunt până în staţia de metrou, câte secunde durează să cobori scările, şi ce rută spre serviciu este mai scurtă. De ce să pleci mai devreme cu o secundă dacă nu e nevoie?

14.În timp ce te strecori pe uşa când ai întârziat, îţi juri că va fi ultima dată. Dar nu va fi.

15.Problemele din trafic te afectează mai mult decât pe alţii. Traficul te face să întârzii şi mai mult decât normal. La cele 20 de minute ale tale, se mai adaugă încă 20 de la trafic. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.