Cu aceste sugestii de organizare, aniversarea va deveni o petrecere de neuitat

Dacă dorești să organizezi o petrecere deosebită – cu ar fi de exemplu aniversarea zilei de naștere – trebuie să te gândești bine înainte, pentru ca totul să iasă perfect. Desigur, în astfel de ocazii, se adună mulți prieteni, poate și câțiva în plus față de cum ai planificat. Categoric trebuie să ții cont de anumite detalii, pentru că acestea fac diferențele la un astfel de eveniment. Fie că vrei sau nu, este clar faptul că nu poți evita să faci multe pregătiri pentru ca petrecerea să fie relaxantă, oferind distracție oaspeților.

Nu există petrecere fără un buget!

Nu trebuie să fii un organizator profesionist pentru ca să știi că trebuie cel dintâi să-ți stabilești un buget pentru petrecere. Ideal este să-ți calculezi cu atenție toate costurile și să nu faci cheltuieli suplimentare. Trebuie să iei în considerare câți bani poți plăti pentru închirierea locației, pentru gustările și băuturile care trebuie plătite, dar și pentru alte lucruri care țin de organizare. Ideea este să-ți planifici cu atenție o anumită sumă de bani, să te gândești cât anume poți investi și să nu te grăbești cu cheltuielile inutile, care pot oricând să apară.

Ocupă-te de invitații!

În ceea ce privește invitarea prietenilor la petrecerea ta, trebuie să te ocupi personal de acest lucru. Trebuie să te gândești cine ți-ar plăcea să vină la petrecere, câți invitați ai vrea să ai, ce număr de oaspeți îți poți permite în funcție de bugetul pe care îl ai.

Stabilește exact data, ora și locația petrecerii. Întotdeauna petrecerea trebuie să fie în weekend, vineri sau sâmbătă seara, sau în orice caz înainte de o sărbătoare, pentru ca lumea să aibă suficient timp liber. În primele zile ale săptămânii nu este recomandat să organizezi petrecerea, pentru că în general toată lumea muncește, e ocupată și obosită.

Fă o listă cu oaspeții pe care ai dori să-i inviți, ține cont de ce persoane s-ar potrivi să petreacă împreună, cine este mai liniștit și cine va crea o atmosferă deosebită la petrecere. Îi poți contacta personal, verbal, îi poți suna la telefon pe fiecare în parte, ori le poți trimite o invitație personalizată, un mesaj SMS pe telefon, pe mail, pe Instagram sau pe Facebook. Invitațiile trebuie făcute din timp, pentru ca oaspeții să-și elibereze programul. De asemenea, timpul trebuie să fie suficient de scurt astfel încât invitații să nu uite că trebuie să vină la eveniment. Uneori pot să apară și oaspeți neinvitați, deci trebuie luat în considerare și acest lucru.

Nu uita că distracția la petrecerea ta depinde într-o mare măsură și de oaspeții pe care decizi să îi ai.

Alegerea locației pentru petrecerea de vis

Trebuie să te gândeșți înainte dacă vrei ca petrecerea să fie ziua sau până noaptea târziu. Poți face o petrecere la tine acasă, mai ales dacă ai suficient spațiu și loc pentru picnic sau grătar, sau poți alege o locație potrivită, în oraș. Prin urmare, este bine să fii realist, să ții cont de buget în alegerea locației. Ideea este să nu faci cheltuieli prea mari, dar să fie o locație frumoasă, unde să existe mult spațiu pentru invitați.

Poți face petrecerea într-un restaurant sau chiar o cafenea. Poți alege o locație deosebită, un restaurant mai deosebit cu terasă sau cu foișor. O idee ar fi să  faci petrecerea și într-un club sau un spațiu cu jocuri, cu biliard sau bowling. După ce ai găsit locația potrivită, nu mai rămâne decât să faci o programare sau o rezervare pentru ziua evenimentului.

Nu uita de meniu, apelează la serviciile de catering sau fă singur o parte din cumpărături. Alege meniul de la restaurant, acesta poate fi autentic, tradițional sau din contra ca în occident, în stilul bucătăriei italiene sau de alt fel. Poți fixa un meniu minimalist, sofisticat sau un meniu pentru gurmanzi.

Acest lucru face o petrecere mai bună!

Cu siguranță toți oaspeții vor să aibă amintiri de la petrecerea la care au participat. Când toată lumea se fotografiază în mod constant cu telefonul mobil, poți asigura distracția petrecerii cu ALTO Photo Booth. Închiriezi o cabină fotografică de acest fel și poți face zeci de fotografii interesante, iar distracția celor care se pozează este deja creată. Calitatea fotografiilor este înaltă, datorită aparaturii performante.

La aniversarea ta cu siguranță și tu vei dori să te distrezi cu prietenii invitați, și să surprinzi momentele deosebite cu ei în fotografii instant. Cu ALTO Photo Booth poți face o adevărată surpriză oaspeților de ziua ta, îi vei surprinde în momente amuzante, când vor face multe grimase hazlii și se vor distra, astfel vei avea după aceea multe momente și amintiri savuroase în fotografii, pe care să le arăți și altora.

Muzica pentru o petrecere de neuitat

La începutul petrecerii, când se servesc aperitivele și primele băuturi, muzica poate fi relaxantă. De asemenea muzica de fundal pentru cină este bine să fie plăcută, potrivită acestui moment. Mai târziu muzica trebuie să fie cu adevărat bună, distractivă, de dans, să se potrivească acestui eveniment. Se poate angaja și un DJ pentru ca totul să fie perfect, pentru că muzica are un rol important la orice petrecere, indiferent cum ar fi aceasta.

Toată lumea trebuie să se bucure de muzică, de aceea poți crea un playlist perfect, care să cuprindă melodiile potrivite. Muzica trebuie să satisfacă gusturile tuturor oaspeților pentru că doar așa, la petrecerea ta, toată lumea va fi mulțumită și fericită.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.