Cristi Cristea a lansat un program inedit de prelucrare a mușchilor fesieri

Antrenorul personal Cristi Cristea te invită să te înscrii într-un program de antrenament inedit numit Booty Challenge, al cărui scop este de a antrena doar mușchii fesieri.

Booty Challenge este un program online de antrenament personal, care se poate efectua la sală, acasă sau în aer liber. Durata programului este de 8 săptămâni, cu 3 antrenamente săptămânale, fiecare sesiune având numai 30 de minute. Exercițiile vor fi explicate de Cristi Cristea, dar demonstrația va fi realizată de către colaboratoarea sa, Francisca.

Atenție, înainte de a veni la cursuri, trebuie să-ți procuri în prealabil o bandă elastică (pentru exerciții) cu lățimea de 7-8 cm și o saltea pentru fitness.

Partea bună este că îți poți achizițioan acest program efectuând o plată unică, după care vei primi acces nelimitat la cele 24 de antrenamente axate pe mușchii fesieri, în format video. Fiecare sesiune include 5 tipuri de exerciții, iar un clip este ușor de urmărit și durează doar câteva minute.

Cristi Cristea deține un studio de antrenament în Constanța, lucrează în proporție de 100% cu femei și se poate lăuda cu peste 10 ani de experiență în fitness și slăbire.

Celebrul tehnician nutriționist care a organizat și primul concurs de mâncat salată din lume a lansat și 6 planuri alimentare inedite pentru fetele care vor să slăbească, să-și mențină greutatea sau să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

Unul dintre cele mai apreciate este 21 Days Chocolate Challenge, care este o dieta de slăbit… pentru dependentele de ciocolată. Este vorba despre un plan alimentar de 21 de zile, care include, zilnic, un produs similar cu ciocolata, dar nu îngrașă, întrucât are la bază ingrediente naturale, sănătoase.

Programele de slăbit realizate de către Cristi Cristea pot fi achiziționat online, în format electronic, și poți solicita returnarea fondurilor dacă nu ești mulțumită de rezultate după respectarea planului pe timpul celor 21 de zile.

Foto: © Cristi Cristea | Arhiva personală

Citește și Chiar poți face sport cu masca de protecție pe față?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.