Craciun 2015: Idei de cadouri pentru femeile speciale din viata ta

By  | 

Mai e o lună până la Crăciun, dar trebuie să te gândești din timp la cadourile pe care le vei cumpăra celor dragi!

COSMO ți-a pregătit un ghid de shopping pentru Crăciun, pentru a te ajuta să alegi cele mai potrivite cadouri persoanelor dragi din viața ta.

Pentru femeile speciale – mama, sora, prietena cea mai bună, colega de birou – îți propunem unul dintre pachetele de sărbători de la elmiplant. Poți alege dintre pachetul elmiplant Skinnergy pentru faţă şi corp (19,5 lei, ce conține crema Refresh it! pentru ten normal/mixt şi crema So alive! pentru piele normal/uscată), pachetul elmiplant Skin Moisture (1) pentru îngrijirea tenului normal şi mixt (16,5 lei, ce conține șerveţele demachiante Skin Moisture şi CC Cream), pachetul elmiplant Skin Moisture (2) pentru îngrijirea tenului normal şi mixt (18,7 lei, ce conține un lapte demachiant hidratant şi cremă pentru faţă, ten normal şi mixt), pachetul elmiplant pentru îngrijirea corpului, relaxare şi răsfăţ (21,5 lei, ce conține un gel de duş Senses Touch şi ulei de corp Body Senses), pachetul elmiplant pentru îngrijirea corpului, piele foarte uscată (15,5 lei, ce conține un lapte de corp Body nutrients nutritiv reparator şi cremă de mâini reparatoare Perfect Hands) sau pachetul de îngrijire pentru îngrijirea corpului, piele uscată (16 lei, ce conține un gel de duş cremă hidratant Care moments şi loţiune de corp intensiv hidratantă Body nutrients).

elmiplant

Eșarfele AndreaTincu sunt realizate din mătase 100% made in Italy, dupa picturile realizate personal de către designer. Fiecare piesă are un nume care o reprezintă și arată inspirația designerului: The little black dress, Romanian Lark, The Japanese Story, The Indy story și The Pollock’s dream. Eșarfele sunt livrate într-o cutie personalizată, ambalate în hârtie de mătase, fiind disponibile în două dimensiuni: una mai micuță pentru cadouri și una mare pentru tine. Se pot cumpara online de pe

esarfe andreatincu

O altă sugestie o reprezintă pachetele Tesori d’Oriente, care aduc parfumuri bogate şi profunde, ce completează armonios atmosfera festivă. Ai de ales dintre pachetul Tesori d’Oriente Hammam (EDT 100ml + Deo Spray, preţ 29.96 lei), pachetul Tesori d’Oriente Mosc Alb (EDT 100ml + Deo Spray, preţ 29.96 lei) și pachetul Tesori d’Oriente Floare de Lotus (EDT 100ml + Deo Spray, preţ 29.96 lei).

Tesori d’Oriente

Mai poți alege și un set cadou Dove: Dove Oxygen Moisture Collection (șamponul, balsam și mască Dove Oxygen Moisture, 71,29 lei), Dove Youthful Vitality Collection (șampon, balsam, BB Cream, 71,27 lei), Dove DermaSpa Goodness3 Dove (loțiune de corp, cremă de mâini, 32,33 lei), Dove DermaSpa Uplifted+ (loțiune de corp, roll-on pentru corp, 55.46 lei) sau alte seturi.

dove

Și C-THRU a creat pachete speciale cu scopul de a împărtăşi bucuria cadourilor şi zâmbetelor largi. Poți alege dintre trei pachete de Crăciun ce conțin apă de toaletă (30 ml) și deodorant (150 ml) – 33,15 lei.

C-THRU

 

De asemenea, B.U. a pregătit 10 pachete speciale de sărbători, din patru game: Wild, Heartbeat, My Secret și Trendy. Acestea conțin diferite combinații între produsele apă de toaletă, deodorant spray, gel de duș și deo body spray, iar prețurile variază între 24 lei și 48 lei.

B.U.

Pentru că Sărbătorile sunt pline de momente speciale, în care ne dorim să arătăm fabulous, Life Care ne propune un kit special, pentru un look perfect, cu efort minim. Crema Biotissima Instant Perfection (pret 89,99 lei) cu ingrediente BIO, conferă tenului un aspect neted, plin de strălucire, cu o singură aplicare, iar rujul Biotissima makeup red (pret 34,99 lei) îți pune în evidență feminitatea.

Biotissima

Colecția de Crăciun 2015 de la Pandora este creată pornind de la reinterpretări moderne ale motivelor clasice: stelele prind viaţă în inele şi cercei delicaţi, fulgii de nea cristalizaţi se aştern peste talismane şi pandantive, iar fundele elegante împodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.

WEB_CHR15_CLASSIC_02_RGB

WEB_CHR15_DELICATE_03_RGB

Un alt cadou foarte reușit este voucherul Shiseido Spa. Acesta este o modalitate elegantă și de neuitat de a transmite o urare personalizată la final de an. Voucherul poate conține tratamente la alegere, alături de un gând frumos și de numele persoanei care oferă cadoul. Acesta asigură de asemenea acces la zona de relaxare a spa-ului: piscină de relaxare, cameră zen, hammam, saună umedă și uscată.

Vitality pool

*Salvează link-ul articolului, vom mai adăuga sugestii noi!

Comments

comments