Craciun 2015: Idei de cadouri pentru barbatii speciali din viata ta

By  | 

Mai e o lună până la Crăciun, dar trebuie să te gândești din timp la cadourile pe care le vei cumpăra celor dragi!

COSMO ți-a pregătit un ghid de shopping pentru Crăciun, pentru a te ajuta să alegi cele mai potrivite cadouri persoanelor dragi din viața ta.

Pentru bărbații speciali – tatăl, fratele, iubitul – îți propunem pachetele speciale de sărbători de la STR8. Poți alege dintre pachetele Red Code, Rebel, Original, Freedom sau Oxygen, ce conțin combinații diferite de produse (loțiune after shave, deodorant spray, gel de duș, apă de toaletă, natural spray). Prețurile variază între 27 lei și 45 lei.

STR8

Dove a pregătit pachete speciale și pentru bărbați și anume Dove Men+Care Clean Comfort Bag 44,88 lei), Dove Men+Care Comfort DUO (25,71 lei), Dove Men+Care Extra Fresh Bag (32,48 lei), Dove Men+Care Extra Fresh DUO (25,71 lei) și Dove Men+Care Hydration Balance DUO (25,71 lei).

dove men

De asemenea, Axe a pregătit trei seturi, din colecțiile Black (20,56 lei), Excite (42,56 lei) și Temptation (20,56 lei).

axe

 

Campari este un aperitiv prin excelență, care intrigă prin natura sa duală și captivantă. De aceea, în acest an, Campari se asortează oricărei stări de spirit cu două variante de cocktailuri, bitter și sweet. Propunerile pentru acest sfârșit de an sunt emblematicele cocktailuri Campari Tonic – un amestec îndrăzneț și puternic și Campari Negroni Sbagliato – un mix seducător și delicat. Alege un set cadou, care conține o sticlă de 70 cl, împreună cu un pahar Campari Tonic, perfect pentru orice moment festiv.

campari

Floria.ro a pregătit pentru sărbători aranjamente cu aromă de portocală, brazi în ghiveci și, în premieră, serviciu de replantare! Noua colecție de Crăciun cuprinde aranjamente ideale pentru a fi dăruite de Sărbători, sau pentru a decora casa în perioada Crăciunului. De asemenea, Floria.ro asigură anul acesta și serviciul de replantare a brazilor de Crăciun. Plantarea brazilor se face în parcul Herăstrău, iar cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Crăciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

flori-brad-crescut-in-ghiveci-175-200-cm-33166-horz

*Salvează link-ul articolului, vom mai adăuga sugestii noi!

Comments

comments