Craciun 2015: cadouri sub 100 lei

By  | 

Deşi este foarte plăcut să faci cadouri celor dragi, Crăciunul poate fi o sărbătoare foarte costisitoare.

Iar când trebuie să plăteşti şi întreţinerea, să cumperi zi de zi mâncare, să ai grijă de pisică şi să îţi cumperi şi o rochie nouă pentru Revelion, salariu tău nu face faţă. Să nu mai vorbim de cazul în care eşti studentă şi nu găseşti decât internship-uri neplătite…

Însă nu trebuie să renunţi la această frumoasă tradiţie doar pentru că nu îţi permiţi să cumperi cadouri extravagante. Pentru a te ajuta, ţi-am pregătit câteva recomandări de cadouri ce costă mai puţin de 100 lei.

Antonio Banderas prezintă 10 pachete speciale pentru sărbători, dintre care 7 dedicate domnilor și 3 pentru doamne. Aromele intrigante pentru el şi ea transformă sezonul rece într-un univers luminos, intens, senzual, ce dezlănţuie miresme calde.

antonio banderas

Antonio Banderas pentru el

  • Blue Seduction for him, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 67 lei
  • Diavolo, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 45 lei
  • King of Seduction, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 85 lei
  • Mediterraneo, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 46 lei
  • Seduction in Black, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 73 lei
  • The Golden Secret, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 82 lei
  • The Secret, Eau de Toilette, 50 ml + After Shave Balm, 100 ml, preţ 75 lei

Antonio Banderas pentru ea

  • Her Golden Secret, Eau de Toilette, 50 ml + Body Lotion, 100 ml, preţ 97 lei
  • Her Secret, Eau de Toilette, 50 ml + Body Lotion, 100 ml, preţ 88 lei
  • Blue Seduction for her, Eau de Toilette, 50 ml + Body Lotion, 100 ml, preţ 79 lei

Și C-THRU a creat pachete speciale cu scopul de a împărtăşi bucuria cadourilor şi zâmbetelor largi. Poți alege dintre trei pachete de Crăciun ce conțin apă de toaletă (30 ml) și deodorant (150 ml) – 33,15 lei.

C-THRU

 

O altă recomandare COSMO o reprezintă florile, un cadou clasic și potrivit în orice ocazie. Încearcă Floria In Strada, ce tocmai a fost deschisă la Piața Dorobanți!

Floria In Strada 1

De asemenea, o idee originală ar fi un tatuaj cu henna. Artista Laura Constantin a lansat cu ocazia sărbătorilor un gift card ce poate fi așezat sub brad, iar beneficiarul sună ulterior și stabilește o programare pentru o ședință cu henna. Găsești aici mai multe detalii.

tatuaj henna

Și Ciserom se gândește la tine și îți vine în întâmpinare cu noua colecție de Crăciun, ca în acest an să îl aștepți pe Moșu’ așa cum se cuvine, purtând cele mai călduroase, colorate și îndrăznețe șosete. Și, pentru că acum este perioada cea mai potrivită să fii generos, poți să le faci cadou șosetele Ciserom și celor dragi.

craciun_(2)

kika aduce spiritul sărbătorilor prin obiecte mai mici sau mai mari, numai bune de a decora masa de Crăciun: reni, lumânări sub diverse forme și mărimi, pahare colorate etc.

Aramiu

Argintiu

În zilele de 18 şi 19 decembrie, precum şi în perioada 21-24 decembrie, vizitatorii librăriei Cărturești Verona se vor bucura de o „mică” supriză din partea smart la fiecare sesiune de cumpărături. Modelul smart forfour va fi la dispoziţia clienţilor Cărtureşti pentru transportul cumpărăturilor!

*Salvează link-ul articolului, vom mai adăuga sugestii noi!

Comments

comments