Cosmopolitan și Oana Tache merg la Sonar la Barcelona!

Vara asta e HOT şi Cosmo e peste tot!

Începem sesiunile de party și festivaluri cu un eveniment cu tradiţie în materie de muzică electronică: Sonar Barcelona! Iar veştile vă vor fi aduse în real time de Oana Tache.“Vorbeşte lumea că “old habits die hard!”… Şi zice bine! Aşa mi-era dor de-o vacanţă cu DJ-i la pupitru, un pic de coadă la bar, muzică LIVE şi câteva zile în care să-mă distrez departe de casă…încât n-am mai rezistat! Barcelona şi Sónar sunt prima mea oprire în vara lui 2017!”, a declarat Oana Tache, Cosmo Girl cu acte în regulă şi trimisul nostru special la Barcelona.

Fondat în 1994 de Ricard Robles, Enric Palau şi Sergi Caballero, festivalul care activează toată suflarea dependenţă de beat-uri electro vine la pachet cu o varietate de activităţi, scene, artişti fără număr în cadrul Sónar by Day şi Sónar by Night.

În 2002, Sónar – că orice eveniment sau produs de succes a depăşit graniţele ţării de origine şi a ajuns să îi bucure şi pe petrecăreţii din Chicago, Buenos Aires, São Paulo, Hamburg, Bogota, New York, Seoul, Rome, Cape Town, Copenhagen, Tokyo şi Seoul.

Experienţă SONAR a devenit şi mai atât mai hipstereasca (a se citi populară! :P) şi mai interesantă pentru consumatorii de muzică şi arte în 2013 – an în care a fost înfiinţat şi Sónar+D – un congres dedicat creativităţii, tehnologiei şi Business-ului care ţine toată săptămâna în care are loc festivalul!

Şi Sónar+D a prins aripi şi s-a extins internaţional în São Paulo (2015) Santiago de Chile (2015), Buenos Aires (2015) and Reykjavik (2015).

Acestea fiind zise, iată cum arată line-up-ul Sonar:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.