Cosmopolitan scrie istoria pe plaja!

By  | 

Incepand cu 1 iulie si pana astazi, in fiecare week-end, doamnele, domnisoarele si partenerii acestora au fost invitati la Cosmo Bikini Party, care a fost realizat cu sprijinul partenerilor Blend-a-med si Gillette Venus, iar agentia care s-a ocupat de implementarea evenimentului este Wave Division.

Dupa o luna de party intens, Cosmopolitan a mai lansat o provocare: si-a invitat cititoarele sa participe la realizarea unei fotografii istorice.

Sambata, 31 iulie, 202 participante au scris pe nisip COSMOPOLITAN, la final fiind fotografiate dintr-un avion care a survolat plaja.

Blend-a-med a cautat si a gasit „Cel mai frumos zambet al verii„, un zambet alb stralucitor, care se potriveste de minune cu o piele bronzata. Castigatoarea concursului Blend-a-med este Gabriela Popescu din Galati, ea fiind premiata cu o coperta de interior si o aparitie intr-un pictorial al revistei Cosmopolitan.

Tot sambata, Gillette Venus si-a propus sa descopere zeitele de la Mamaia, si a gasit-o in final pe Lavinia Marchis din Cluj, desemnata Miss Cosmopolitan Bikini. Premiul castigat este un pictorial fashion in revista Cosmopolitan.

Prietenii de la Radio ZU nu s-au lasat mai prejos si le-au provocat pe fete sa se ZbengUie, in final fiind invitate sa se racoreasca in mare si sa scrie ZU.

Simpaticii Razvan si Dani au animat evenimentul, iar in final toate participantele au primit cadouri Cosmo Chic.

Ne revedem la anul, la a doua editie Cosmo Bikini Party!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *