#COSMODay: te invitam in lumea Andreei Retinschi, care ne arata cele mai interesante proiecte fotografice

Hey, #cosmogirls! Astazi ne dam intalnire cu una dintre cele mai talentate fotografe, @andreearetinschi! Ne-a povestit ce o inspira, care sunt destinatiile ei preferate si care a fost cel mai interesant proiect fotografic la care a lucrat pana acum. De asemenea,  avem o serie de fotografii in premiera!

andreea retinschi 2

Cosmopolitan: Unde iti gasesti inspiratia?

Andreea Retinschi: “Imi gasesc inspiratia prin elemente dispersate: o melodie, o casa parasita, un chip interesant, natura, ilustratii. Este acel je ne sais quoi, care imi spune mie ceva.”

C: Care este stilul tau vestimentar?

A.R.: “Nu stiu daca am un stil anume. Ma simt cel mai bine in culori neutre. Incep sa tind spre comod in ultima vreme si sunt in punctul ala in care as vrea sa-mi cumpar mai multi tenisi cu care sa pot sari prin balti.”

C: Care sunt destinatiile tale favorite? Unde ti-ai dori sa ajungi?

A.R.: “As vrea sa ajung la Moscova si Odessa, pe urmele strabunicilor mei. In rest, nu am destinatii preferate, cred ca sunt prea multe locuri de descoperit ca sa ma repet. Si incep sa ma conving ca prefer locurile rurale si natura in schimbul metropolelor.”

C: Care a fost cel mai interesant proiect fotografic/sedinta foto la care ai lucrat?

A.R.: “Probabil ceva ce inca tin sub pres, asteptand momentul oportun sa il public undeva. Am mai  multe care strang praf. In rest, e o bucatica din mine in tot ce am lucrat pana acum.”

C: Cum reusesti sa te reinventezi?

A.R.: “Fara intentie si nu neaparat ceva ce poate fi definit ca bine sau rau. Cred ca avem diverse perioade in viata, fie ca e vorba de stari emotionale, mod de a ne exprima / imbraca, si e okay sa trecem prin cat mai multe experiente, altfel am fi cam plictisitori.”

Stati cu ochii pe Instagramul @cosmopolitanromania!

andreea retinschi andreea verde

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.