#COSMODay: moda si fotografie cu Silvia Postolatiev

Hey, #cosmogirls! Astazi, pe Instagram la @cosmopolitanromania aflam povestea fashion blogger-ului Silvia Postolatiev, care ne spune mai multe despre pasiunea ei pentru moda, dar si despre proiectele viitoare.

Care este povestea www.postolatieva.com?

Am lansat blogul la finele anului 2011 cu mari emotii si cu o mare dorinta de a ma exprima altfel, intr-un spatiu doar al meu si intr-un stil cat mai personal. Feedback-ul pozitiv mi-a dat curaj sa continuu, dar si un boost de incredere, cat si confirmarea ca cititorilor mei le place stilul abordat. Sper ca intre timp sa fi inspirat persoanele din jurul meu nu doar la nivel vestimentar, ci si in ceea ce priveste stilul de viata.

Ce stil vestimentar adopti?

Momentan adopt un stil minimalist. Prefer non culorile si am o slabiciune pentru denim si genti! Regulile personale in ceea ce priveste stilul sunt foarte simple si clare :
– adopt piese vestimentare care sa ma avantajeze, nu care sa fie in mod special la moda
– respectarea dress-code-ului lui e esentiala la evenimente, dar si in viata de zi cu zi
– investesc in piese basic de calitate, timeless

Iti place sa calatoresti – care sunt destinatiile tale favorite?

Desi imi place sa calatoresc, sunt genul de persoana care tot acasa se simte cel mai bine. Vacantele scurte sunt preferatele mele, insa macar o data pe an pot „rezista“ si petrec zece zile intr-o oaza linistita unde sa ma pot relaxa in voie. Destinatia numarul 1, indiferent de anotimp este Londra! Nu ma mai satur de acest oras minunat, ador atat agitatia de pe marile artere, cat si micile stradute. De shopping nici nu mai zic – locul ideal! Insa mi-as dori sa am sansa sa ajung, macar o data, in New York si Rio de Janeiro. Si voi reusi!

Unde iti gasesti inspiratia pentru blog?

Ma inspir din orice! Insa cel mai important de punctat este ca, in timp, blogul a devenit aproape un job full time, iar acest lucru presupune organizare, responsabilitate, perseverenta. Insa nimic nu ar fi posibil fara marea dragoste pentru arta in toate formele ei…

Ce proiecte pregatesti?

Dincolo de blog, sunt permanent implicata intr-o multitudine de proiecte, cele mai importante fiind cele de fotografie – prima mea dragoste, inainte de blogging. In plus, desi nu este chiar un proiect nou, Postolatieva Shop va fi relansat in curand intr-o noua forma. Momentan acest lucru este prioritar pentru mine si echipa mea.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.