#COSMODay în studio – povestea din spatele unor piese celebre

Am vorbit cu trei dintre producătorii de la DeMoga Music, care ne-au povestit cum au luat naștere hituri precum Alina Eremia – „De ce ne îndrăgostim”, Andra ft. Cabron – „Niciodată să nu spui niciodată” și Nicoleta Nuca – „Inima mea”.

Yogi ne-a povestit cum a decurs colaborarea cu Alina Eremia, care este mesajul din spatele piesei și de ce este important să te îndrăgostesti des. Cei doi s-au înțeles, au reușit să intre unul în starea celuilalt și au tras imediat vocile, ajungând la varianta finală.Una dintre cele mai cunoscute piese, „Niciodată să nu spui niciodată”, începută cu un an jumătate înainte să ia forma finală, a luat naștere din ideile lui Andi Grasu, Mădălin Rosioru și Robert Toma. Mai departe, producătorii piesei au intrat în studio cu Marius Moga și așa a fost creată melodia.

A treia piesa, „Inima mea”, a fost scrisă de Florian Rus, care și-a dat seama din primul moment că va fi o piesa potrivită pentru artistă. Împreună cu Nicoleta Nuca s-a legat o poveste bună care a ajuns să se audă la radio.

Urmărește  #COSMODay în studio și intră într-o aventură muzicală semnată #CosmopolitanRomania!

P.S. Nu uitați că ne vedem și pe Snapchat – cosmopolitanro cu gașca DeMoga Music!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.