#COSMODay: Am găsit the #cosmocat! Puss in glam – cea mai fashionable pisică!

Hey, #cosmogirls! Astazi, pe contul de Instagram al Cosmopolitan Romania avem o zi dedicata lui Pitzush – Puss in Glam!

Ne-a placut tare mult “stilul ei vestimentar” si am decis ca maine sa va spunem povestea ei!

Are o poveste impresionanta si a ajuns o mica vedeta! Puss in glam traieste o viata ca la Hollywood: cele mai cool hainute si accesorii si plimbari in destinatii exotice, de vis!

Toata povestea din spatele @pussinglam a fost initial o satira la adresa consumerismului in moda si a ideilor preconcepute despre ce inseamna, astazi, standardele de frumusete. Ideea este sa nu ne oprim la “ambalajul exterior” si sa vedem mai departe de atat, sa avem in vedere valorile reale, nu obsesia continua pentru trenduri. Nici numele nu este intamplator: “glamour puss” reprezinta acea femeie care incearca sa compenseze niste lipsuri prin look.

Povestea lui Pitzush, our #cosmocat, este una trista – acum 8 ani a fost gasita abandonata, aproape moarta, iar Roxana D., stapana ei, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-i reda sanatatea – de atunci, cele doua sunt cele mai bune prietene! Roxana este dentist, dar este pasionata de pictura, design de moda si de bijuterii, design de interior, fotografie si literatura…o lume plina de creativitate, in care imaginatia nu are limite!

De cand a fost creat contul de Instagram @pussinglam, totul s-a intamplat foarte repede! O multime de oameni au inceput sa urmareasca aventurile pisicutei fashioniste, iar povestea ei a aparut pe multe site-uri internationale! Sedintele foto cu Pitzush nu sunt o treaba usoara pentru ca pisicuta fashionista nu are rabdare mai mult de 5 minute!

Ne vedem pe Instagram @cosmopolitaromania!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.